SP scenario dreigt voor PVV

smurfMet zijn recente hoofddoekjes-pirouette probeert Geert Wilders nog te redden wat er te redden valt maar voor de meeste mensen is het inmiddels wel duidelijk; met de PVV valt niet te regeren.

En wat heeft de PVV-stemmer aan een PVV die niet regeert? Zonder PVV in de regering blijft Clairy Polak op TV, blijven borduurclubjes subsidie krijgen en komt er geen bijltjesdag. Een beetje langs de zijlijn schreeuwen kan je met 1 zetel ook wel. Kortom je kan veel beter VVD stemmen of lethargisch op je driezits blijven zitten jammeren, wat toch al je kernkwaliteit was. Oh ja, hier een stukje bij de Volkskrant over het SP-scenario wat nu boven Wilders’ hoofd hangt.

3 gedachten over “SP scenario dreigt voor PVV”

 1. Da’s ook toevallig: de SP en de PVV zijn net de partijen waar ik de grootste moeite mee heb.

 2. Jullie moeten zich geen zorgen maken, met de PVV gaat zich exact hetzelfde scenario afspelen als in Vlaanderen met het Vlaams Blok. Dus blijven hangen op een maximumscore van ca. 25 %, de andere partijen stellen een Cordon Sanitair(hoewel het bij jullie anders, of helemaal niet, zal genoemd worden) op en Wilders en zijn PVV komen er nu niet en nooit niet aan te pas.
  En onder Job Cohen kan alles rustig zijn oude gangetje blijven gaan. Geen paniek dus, hysterische partij-optochten van geüniformeerde PVV stoottroepen zullen er niet komen. Wél zal Nederland verder vollopen met allerhande allochtonen, en zullen jullie belastingscenten a rato van 43.000 € per jaar/per allochtoon richting Zuiden blijven vloeien.
  Maar dat is dan natuurlijk een keuze die gemaakt wordt…

 3. @2

  43.000 € per jaar/per allochtoon richting Zuiden blijven vloeien.

  U heeft die allochtonen wel hoog ingeschaald qua salaris, als ze per jaar 43.000 Euro af kunnen laten vloeien naar het land van herkomst. De gemiddelde allochtoon zal de 20.000 Euro niet eens halen met het salaris dat hij/ zij verdient per jaar. En de allochtoon zal zich ook moeten zien te redden hier in Europa terwijl hij plannetjes smeedt om met de Europese centen een huis te bouwen in het land van herkomst. Mijn mening is dus dat u heel erg ver van een realistische schatting zit met uw 43.000 Euro, die per allochtoon/per jaar naar het land van herkomst gaan.

Reacties zijn gesloten.