Duitse Wilders-aanhangers hebben een Endlösung der Muslimfrage

Wilders mit Doll Stadtkewitz und Michael Stürzenberger Haag Januar 2011

Zoals u reeds weten kunt, is de belangrijkste steun voor Geert Wilders’ pogingen om in Duitsland voet aan de grond te krijgen, de mega-haatblog “PI” (Politically Incorrect). In januari vorig jaar werd Wilders een uur lang geïnterviewd in het gebouw van de 2e Kamer door een PI/Stadtkewitz delegatie. Krapuul deed daarvan verslag. De PI-aanhang kronkelde van plezier. Geert kon niet stuk.

Dat is intussen wel anders. Stadtkewitz is “abgewählt” in de Berlijnse senaat. Z’n partij die de eerste bondgenoot zou moeten zijn geworden in het GWIFA*) netwerk, is nergens meer. Trouwens, de GWIFA-site van Geert Wilders in Den Haag is gesloten. Dat heeft te maken met het feit dat dergelijke internationale pogingen van Geert telkens weer worden gekaapt door mensen van Joshua Livestro (van De Dagelijkse Standaard, aftreksel van The Weekly Standard van de Neoconservatieven in Washington DC – daarover een andere keer). De PVV heeft gewoon geen “betrouwbare” mensen die een beetje Engels kunnen.

Onze vriend, de Politblogger uit Baden-Württemberg meldt maar weer eens, hoe het met Wilders’ Duitse vrienden bij PI gesteld is. Abominabel.

Gerade noch rechtzeitig zum 70. Jahrestag der Wannsee-Konferenz:

#29 fuchs2222 (21. Jan 2012 15:22)

Seit über 40 Jahren strecken wir Euch die Hand hin, ebensolange verweigert Ihr sie. Im Gegenteil, Ihr bespuckt sie, ja Ihr tut ihr Gewalt an. Es hat lange gedauert, Ihr habt mehr Chancen bekommen, als Euch zustehen. Ihr habt sie nicht genutzt, sondern uns dafür verhöhnt. Jetzt haben wir begriffen. Aber bedenkt, wir sind ein gründliches Volk. Es beginnt in ganz Deutschland, langsam, aber es wird Erschreckend Gründlich sein.

Quelle: http://www.pi-news.net/2012/01/das-dschihadsystem-rezension-von-prof-nagel

Vertaling:

Nog juist op tijd voor de 70ste herdenkingsdag van de Wannsee-conferentie:

#29 fuchs2222 (21 jan. 2012 15:22)

Sinds meer dan 40 jaar reiken wij u de hand, en net zo lang weigert u die aan te nemen. Integendeel, u spuugt erop, u doet hem geweld aan. Lang heeft het geduurd, U hebt meer kansen gekregen dan U toekomen. U hebt ze niet benut, maar ons daarom gehoond. Nu hebben we het eindelijk begrepen. Maar pas op, we zijn een “gründliches” volk. Het begint in heel Duitsland, langzaam, maar het zal verschrikkelijk “gründlich” zijn.

Men kan gelukkig alleen maar vermoeden, zo zegt Dietmar Näher (Politblogger), wat een kick fuchs222 (die graag Heydrich geweest zou zijn)  gehad heeft van het schrijven van dit commentaar.

Disclaimer: De heer Geert Wilders is natuurlijk helemaal niet verantwoordelijk voor dit commentaar. Hij heeft herhaaldelijk verklaard, dat hij alleen maar de verwijdering (naar Jordanië en andere woestijnstaten) bepleit van aanhangers van de fascistische ideologie van de Islam. Tientallen miljoenen, dat wel.

Zoek de verschillen met “fuchs2222” en schrijf daarover een opstel.

Als je geen verschillen ziet, zoek dan “Heydrich” op in de wikipedia. Griezel en huiver.

Genoeg. Dit is ook joods-christelijke beschaving. Wen er maar aan.

*) GWIFA staat voor: Geert Wilders International Freedom Alliance – Zetel in de VS van Amerika, maar niemand, zelfs Pamela Geller niet, is er lid van.

 

4 gedachten over “Duitse Wilders-aanhangers hebben een Endlösung der Muslimfrage”

  1. De meneer met de uitgestrekte hand op de foto lijkt te vragen: ” Is dit voldoende groot?”

  2. Pingback: Pegida brokkelt af: extreemrechts blijft over | Krapuul

  3. Pingback: Pegida brokkelt af: extreemrechts blijft over | wltrrr

Reacties zijn gesloten.