De verboden liefde van Gerd Leers

Verliefd worden buiten de EU kan niet langer. Mocht het deze of gene toch gebeuren dan ben je zwaar de pineut.  Ons kabinet bepaalt namelijk op wie je wel of niet verliefd mag worden.

Heb je je niet aan de regels gehouden dan begint het martelproces. Het was al bijna een onmogelijke taak om een buitenlandse partner hier naar toe te krijgen maar volgens de PVV moeten de duimschroeven nog strakker worden aangedraaid. En 1 maal raden wie er aan de schroefjes mag gaan draaien. U raadt het al, onze eigen geliefde minister Leers. Gerd Leers.  Die van het CDA en dan met nadruk op de C van Christelijk. Drs. ook nog. Gerd is bij de verschillende lidstaten op bezoek geweest en wil samen met hun chocola maken en vind het touwtrekken met de PVV aan dezelfde kant ook een leuk tijdsverdrijf.

Drs. Gerd minister van Asiel en Immigratie zegt het volgende ( waar hij voor staat zeg maar):

“Door de komst van kansarme gezinsleden van mensen die legaal in Nederland verblijven, kan een migratieketen ontstaan waarbij opeenvolgende generaties naar Nederland komen. Daardoor raakt het integratieproces steeds opnieuw op achterstand. Daarom worden regels en eisen aangescherpt. Daarnaast wordt huwelijksdwang strafbaar gesteld en worden huwelijken tussen neven en nichten verboden.”  (bron:http://www.rijksoverheid.nl/regering/het-kabinet/bewindspersonen/gerd-leers )

“Huwelijken tussen neven en nichten verboden?” Nichten mogen toch gewoon met elkaar trouwen?

In elk geval samen met Geert heeft Gerd het volgende bedacht en de EU lidstaten het volgende voorstel gedaan:

*de leeftijd van de burger die zijn partner wil laten overkomen moet 24 zijn… Hallo!!! Voordat je het hele hang- en wurgproces hebt overleeft ben je al snel een paar jaar verder. Afijn, dan maar rond je dertigste beginnen met het opbouwen van een leven met je geliefde.

*Je mag maar een keer per tien jaar (een 1 met een nul) van partner wisselen. Dus als je dan 40 bent zo ongeveer en voordat je het hele proces weer bent doorlopen ben je aan een kunstgebit toe mede veroorzaakt door het knarsetanden.

*Je moet een band kunnen aantonen met Nederland. Dat wordt getoetst. Misschien ook wel weer met boerenkool en worst.

*Je moet een inkomen hebben van 120% van het minimuminkomen. Verliefd worden kan alleen als je geld hebt of je moet je ziel voor een goede prijs aan de duivel kunnen verkopen.

*En er moet nog meer geld op tafel, een borgsom. Dat begrijp ik dan wel want als je de eindstreep net niet hebt gehaald moet je lichaam ergens geborgen worden.

“Love Sucks”

Tot zover de mening van de PVV en het CDA. Gerd Leers wordt dus op een “mission impossible” (voor wie eigenlijk?) gestuurd want veel lidstaten van de EU hebben dan ergens toch nog wel iets met de liefde. Liefdeloos Frankrijk, Finland en Oostenrijk zijn de enigen die het hele plan wel zien zitten.

Dus Afrikaantjes haal je voortaan gewoon bij het tuincentrum en een Arabier ga je maar bewonderen tijdens een paardenshow.

Gerd Leers op een “Tour d’ amour”.

 

 

 

 

5 gedachten over “De verboden liefde van Gerd Leers”

 1. Had het CDA vorige week niet een veelbelovend congres met menswaardige perspectieven? Ja? Oh. Wat ze daar wilden begint pas in 2015. Hardleers, dus.

 2. Maar Moslims zijn toch door hun religie niet tot liefde in staat en er geldt toch ook : ” Hoe meer pigment hoe minder mens ” Of mogen de PVVD-CD(A) dat aleen denken en zeggen ze het niet …

 3. Door de achteruitgang van de PVV wordt de situatie steeds gevaarlijker. Eerst schoot de PVV losse flodders af, zoals een verbod op de koran, maar de PVV-volgers maalden er niet om. De GBL zei wat ze eigenlijk vonden, hoewel het onrealistisch was. Wilders groeide hoe dan ook.

  Nu de PVV achteruit kachelt, wil Wilders zoveel mogelijk van z’n onzinnige punten binnenhalen. Soft Leers moet de boer op, Europa in, om de GBL ter wille te zijn. Nu zal het wat betreft die strengere huwelijkseisen niet lukken om daarvoor Europese steun te krijgen, ook al omdat in Frankrijk Sarkozy binnenkort vervangen zal worden door Hollande. Maar de GBL zal niet meer zo snel gewoon het VVD-CDA progamma steunen en verder niks. Hij wil echt eigen discriminatoire punten binnenslepen. Het belachelijke boerkaverbod, speciaal uitgevaardigd voor 150 fundamentalistische moslima’s, lijkt eraan te komen.

  Het CDA zit in de angst-modus. Het doet wat Wilders wil, want mochten er verkiezingen komen, dan wordt het CDA weggevaagd. Dan verliest het CDA veel meer dan de PVV ooit zal doen. Talrijke mooie bestuurspostjes, waar het CDA al sinds mensenheugenis grootleverancier voor is, zullen aan de gretige vingers van de CDA’ers voorbij gaan.

  En Leers? Zonder bestuurspostje moet hij misschien verplicht in de kassen van de Goelag Archipel het Westland gaan werken. Voor welke andere baan is deze verkoper van tweedehands onzin nog geschikt?

 4. Met dit wetgeving gaan ze in werkelijkheid verder dab de DDR.

  Wat wil zeggen dat sommige zaken verdwijnen nooit.

Reacties zijn gesloten.