Waarom zijn ze bij het Reformatorisch Dagblad wel bang voor een moslimregering en niet bang voor een smurfenregering?

smurfBij het Reformatorische Dagblad vinden we weer eens zo’n nachtmerrie scenario van een christelijke islamofoob die heeft onderzocht of je hier kerken mag bouwen als we een islamitische regering hebben. Wanneer onderzoekt er eens iemand of we nog kerken mogen bouwen als we hier een smurfenregering krijgen? Waarom zijn ze bij het Reformatorisch Dagblad wel bang voor een moslimregering en niet bang voor een smurfenregering?

Graag verneem ik dit van het Reformatorisch Dagblad.

5 gedachten over “Waarom zijn ze bij het Reformatorisch Dagblad wel bang voor een moslimregering en niet bang voor een smurfenregering?”

 1. Daar moet het reformatorisch Dagblad zich nodig druk over maken.
  Tot eind 18e eeuw lieten ze zelf in (Noord-) Nederland niet toe, dat er RK kerken werden gebouwd. Spinoza werd op aandringen van de dominees verbannen en zijn uitgever ter dood veroordeeld.

  ZOALS DE WAARD IS (was?), VERTROUWT HIJ ZIJN GASTEN… :mrgreen:

 2. Ja als er een Reformatorisch bewind in NL zou zijn dan was het snel afgelopen met de godsdienstvrijheid. Dat weten ze zelf dondersgoed. Dus dan zal dat bij de concurrentie ook wel het geval zijn. En ja hoor. Toch eigenlijk belachelijk dat ik als ongelovige me moet gaan zitten druk maken over de godsdienstvrijheid terwijl al die godsdienstigen elkaar het licht in de ogen niet gunnen. 😥

 3. Allah’s profeet zei: „Twee religies samen op het Arabische schiereiland, kan niet. Kerken mogen niet op het Arabische schiereiland gebouwd worden naast moskeeën.”

  Natuurlijk weer eens een Hadith zonder basis ..zelfverzonnen waarschijnlijk ..
  “Arabisch schiereiland ” Ja ja , zo moet hij het wel genoemd hebben …

  van de week had deze krant nog een leuk stukje waarin een dominee van een aan de AWB gelieerde kerk de Christenlijke apartheids-terrorist Terre Blance goedpraatte …

Reacties zijn gesloten.