Meldpunt rechtsrabiaat psychopatenschuim is geopend

Als je maar met je kop in de krant komt

Vandaag bespreken wij een gevalletje bedrog van PVV-kamerlid Jhim van Bemmel en het laatste nieuwe incidentje zieke laster van HP/DeTijd medewerker Bas Paternotte.

Kamerlid Jhim van Bemmel (PVV) heeft aandacht nodig en heeft dus besloten om ons keihard aan te vallen met het rechtse Wonder Wapen bij uitstek: de ongegeneerde leugen.

Nu zijn wij natuurlijk de beroerdste niet, dus hier even wat info over Jhim van Bemmel, die bij ons in de wandelgangen ook wel “404-man” genoemd. Waarom? Check bijvoorbeeld: hoogtepuntencarrierevanjhimvbemmel

Trouwens, veel meer is er niet te vermelden over Jhim van Bemmel. Dus ik kom meteen ter zake. Jhim beweert namelijk het volgende:

Raar hè. Welke veroorzakers van overlast Jhim van Bemmel precies bedoelt daar geeft hij desgevraagd geen antwoord op. Hij suggereert kennelijk dat wij hier met zijn allen veroorzakers van overlast zijn, of dat wij hier dagelijks het plegen van overlast zitten goed te praten. Kan van alles zijn wat-ie bedoelt.

Dat is opmerkelijk omdat hij zelf het nieuws gehaald heeft wegens faillissementsfraude, en in een “partij” zit met alcomobilisten, bijldreigers, kopstootuitdelers, barmannenmolesteerders, brievenbuspissers, straatterroristen, zwangere-vrouwenmishandelaars etc.

Om over de rest van de overlast die deze criminele bende bruine brievenbuspisvingerlikkers dit land aandoet nog maar te zwijgen. Daar hoef ik niet over uit te weiden.

Dus wie veroorzaakt er hier overlast, Jhim?

Dat rondbazuinen van verschrikkelijke leugens en laster is misschien wel een hobby die Jhim van HP/DeTijd-medewerker Bas Paternotte heeft afgekeken. Die hebben we hier al een paar keer behandeld.

Maar onlangs presteerde Bas Paternotte het weer om onze site te vergelijken met rabiaatrechtse Breivik sites waar dagelijks verschrikkelijke lijf- en doodstraffen worden bedacht voor buitenlanders en linkse mensen. En waar nog meer vuiligheid gebeurt die bij ons absoluut niet toegestaan is en dus ook niet plaatsvindt.

Wij zouden voor de grap eens een dagje moeten “rollen”, om dat achterlijke nonsens-woord van Paternotte eens te gebruiken, als Amsterdampost, of Artikel7, sites waar PVV-psychopaten fan van zijn, en soms zelfs op schrijven.

We zouden dezelfde nacht nog op het politiebureau doorbrengen. Allemaal!

Maar dat is helemaal niet de reden dat wij dit soort dingen hier niet doen. De werkelijke reden is dat wij de beschikking hebben over een zekere mate van normbesef, en rechts achterlijk mavo-schuim als Paternotte en Van Bemmel heeft dat dus niet. Gebrek aan opvoeding, of gewoon psychopaten. Wie zal het zeggen?

Ik weet overigens niet wat ik stuitender vind; het wangedrag van pathologische leugenaars en haatzaaiers als Van Bemmel en Paternotte, of het weerzinwekkende wederzijdse geslijm met hun diverse contacten in de semi-beschaafde bovenwereld.

Update: Jhim van Bemmel (PVV) wist trouwens binnen 5 minuten dat we een bericht over hem hadden en kwam toen met iets over “ruim in tijd zitten”. Is dat niet geestig?

21 gedachten over “Meldpunt rechtsrabiaat psychopatenschuim is geopend”

 1. Hé dacht ik dat wij even mochten oproepen tot het gooien van watjes naar Jhim of Bas ( voor zulke Links Haters al Links geweld vergelijkbaar met rechtse doods-kampen ) maar dat mag nog steeds niet , vervelend hoor waarden en normen als je je er echt aan houd , in plaats van a lá Rechts er slechts walmende bekscheten aan te besteden ..

 2. @2 Volgens mij bedoelt Jhim dat hij last heeft van Krapuul. 😉

  Was er toch een krapuultje weggevallen

 3. Er begint steeds meer opstand te komen tegen de rotzooi die bruin 1 braakt. Daarvoor heb je krapuul niet nodig. Veroorzaker? Ik leef rustig, val niemand lastig, maar houdt nog vast aan iets wat beschaving heet. Helaas kan ik dat niet vinden bij van Bemmel c.s. die vinden dat beschaving inhoudt; treiteren, brievenbus pissers, een grote bek opzetten, kopstoten, dom gedrag, vrouwen mishandelen en ga zo maar door.

  Als je lid van zo’n club, vind je dat je zelf dan niet in aanmerking komt voor Opsporing verzocht, of je zelf maar an te melden op dezelfde site op het moment dat het verstand weer even werkt.

 4. Waar blijft trouwens die uitnodiging voor een rechtszaak die de kwijlende PVV idioot Ajax ons beloofd heeft ??? Misscien kan hij Bas Potjesnotje als getuige oproepen …

 5. En Rutten maar lachen en schouderophalen. Valt me nog mee dat hij de holocaust niet weglacht.

 6. @8

  Die PVV’ers zitten de hele dag te controleren of ze niet ergens genoemd worden. De mate van aandacht die ze krijgen van sites als Krapuul bepaalt de positie op de hierarchieke ladder binnen de PVV.

  Het geeft niet wat ze over je lullen, als ze maar over je lullen.

 7. @9
  Tja, is een kwestie van keuze’s maken in je drukke agenda. Twitter heeft voor PVV’ers natuurlijk prioriteit 1. Daar laat je alles voor uit je handen vallen. (Tenminste voor die PVV’ers die snappen hoe twitter werkt)

 8. Jhim van B. heeft natuurlijk een fractiemedewerker in dienst die zijn naam de hele dag door google haalt en permanent op Krapuul zit te F5en

  best wel frustrerend als je de rest van je leven alleen maar geconfronteerd wordt met je frauduleuze praktijken en “nepartikelen”

 9. Ik heb het diverse keren meegedeeld, ook op deze site. De nazi’s zijn niet verslagen, ze waren ondergedoken! Nu het drekfantoom zich roert als lijder van een club bruinhemden, nu zie je uit de krochten van de samenleving de uitvoerders van een uitroei-ideologie de kop op steken. Er schijnt er een te zijn met het vroeg-christelijke pseudoniem “paternoster`! Een bruinkop welke als een der weinigen van de bruinhemden societeit blijkbaar wel lezen en schrijven heeft geleerd en derhalve als ideologie verspreider is ingehuurd. Zeg maar als pseudo Jozef G, nog bekend van een akkefietje in Neurenberg destijds. Hetgeen voornoemde Jozef G. nog stecht bekomen is. En dat soort tuig noemt zich journalist. Als ik journalist was liet ik mij omscholen om te voorkomen om in een adem genoemd te worden met Bas `Paternoster`!

 10. De constructie van mijn plasbuis is dusdanig dat ie niet in de gleuf van een brievenbus past, mijn man kan niet zwanger worden en dus kan ik geen zwangere echtgenoot in elkaar slaan, ik zweer dat ik nooit hoofd van een school geweest ben, ik ben geen handelaar spul van twijfelachtig allooi uit de farmaceutische industrie en ik lust niet eens alcohol en kan dus ook niet met een bezopen kop andere mensen in elkaar slaan.
  Mijn cavia heet Dion en heeft een puik leven, ik zeg er eerlijkheidshalve wel bij dat ik hem heb laten castreren.

  Zeg me van Bemmel, hoe moet ik het aanpakken dat je echt overlast van me hebt?

 11. Jhim gaat natuurlijk meteen insinueren dat wij de tijd hebben om te reageren omdat wij linx werkschuuw tuig zijn .. Ploegendiensten Jhimmy boy , waarmee mensen wél op eerlijke wijze hun brood verdienen , ik weet dat je aanhang zich daar te goed voor voelt , die liggen op de bank te WAOen vanwege dat halve jaartje in de bouw …

 12. @5
  Ik kan me niet aan het idee onttrekken dat die Ajax*** een maaksel was van andere reaguurders alhier, forgive me if i am wrong ………

 13. Waarom is van Bemmel zo aan het downplayen? Raakt Krapuul soms een gevoelige snaar?

  #12

  Ik gebruik twitter eigenlijk alleen nog maar om een beetje de psychopaten in de gaten te houden.

  Pas maar op voor je het weet heb je er een dagtaak aan, het wemelt er van.

Reacties zijn gesloten.