Rechtse wonderwapens: de ongegeneerde superleugen

Onderstaand berichtje werd geinspireerd door weer zo’n ultra-idioot kletspraatje op zo’n rabiaatrechts lasterblog (met stropdas).

Illusionisme is een term uit de filosofie, waar ik ook al niks vanaf weet trouwens, maar waar onze rechtse vrienden illusionisten, medicijnmannen, goochelaars en tovenaars, ware kunstenaars in geworden zijn. Zij hebben het tot wetenschap verheven.

Je kan ook zeggen: “ze liegen weer eens dat ze barsten”. Dat doe ik ook wel eens en dat is niet sjiek.

Wat wél sjiek is, is om de rechtse superleugen onmiddellijk nadat hij ontstaan is, als waarheid te accepteren. Hoe ga je daarmee om? Simpel. Accepteer alle leugens van je rabiaatrechtse medemens. Ga dus niet in discussie met zo’n rechtse toverkol over zijn laatste verzinsel, maar knik begrijpend. Neem het serieus. Doe met ze mee.

Een goed voorbeeld is “de massa-immigratie” uit niet-westerse landen. Neem deze massa-immigratie serieus. Trek je meest begripvolle gezicht. Schrijf er desnoods een heel regeerakkoord over. Hou er speeches over. Stel verder alles in het werk om te voorkomen dat bekend wordt dat massa-immigratie uit niet-westerse landen eigenlijk helemaal niet bestaat.

Doe als bij “islamisering”. Wanneer er weer een voorbeeld is van die verschrikkelijke islamisering, bijvoorbeeld iemand wil iemand anders geen hand geven, of er wordt een schilderijtje ergens weggehaald of juist ergens opgehangen, of er is ergens een probleem met een niet of verkeerd geplaatste kerstboom, of er wordt ergens geen broodje ham geserveerd terwijl het wel zou moeten, benadruk dan hoe veel begrip je voor de terechte angst voor deze vreselijke islamisering hebt.

Vermijd, te allen tijde, dat er een werkelijke inventarisatie plaatsvindt van deze “islamisering”.

Dus hoe ver zijn wij in Nederland nog verwijderd van het daadwerkelijk stenigen van in boerka gehulde vrouwen. Bijvoorbeeld. Of hoe lang duurt het voordat wij hier ook het geboortecijfer van Jemen hebben. Of afvalligen de kop afsnijden. Of hoe lang duurt het nog voordat alle pasgeboren jongetjes “Mohammed” heten, iets wat nooit gaat gebeuren maar wat al 20 jaar beweerd wordt.

Laat dit in het midden.

Doe net als bij hypotheekrente-aftrek. Begin niet over hervormingen van de hypotheekrente-aftrek maar kijk toe hoe Het Volk bestookt wordt met TV-spotjes over hoe Het Kwaad de hypotheekrente-aftrek wil afschaffen. Zodat het volk zal kreperen. Mao-stijl.

Accepteer dat er gelogen wordt dat het gedrukt staat. Bijvoorbeeld over 40.000 klachten die er zijn verzameld over Polen. Iedereen, echt iedereen, snapt dat dit een verzinsel is. Maar dat maakt niet uit.

Bezondig je niet aan vermoeiende dingen zoals feiten.

Blaadje vol. Wordt vervolgd dus.

5 gedachten over “Rechtse wonderwapens: de ongegeneerde superleugen”

 1. Ben benieuwd naar het volgende blaadje en volgens mij kun je het wel uitgeven als boek, als je klaar bent. Of misschien wel verschillende delen. Houdt nooit op die troep.

 2. Politici proberen draagvlak te vinden onder de bevolking, als je maar zaken blijft herhalen
  (of die wel of niet kloppen) gaan de minder kritische mensen vanzelf in geloven.
  Dit gebeurd zowel rechts als linksom. Maak je daar maar geen zorgen om.
  Je verzint een probleem je draagt het uit en verzin daarachter gelijk de oplossing en
  je vraagt geld om deze oplossing te kunnen uit te voeren (oude truc).
  Op enkele problemen na heb onze overheid veel problemen verzonnen of uitvergroot waardoor
  wetten en regels werden gemaakt, deze gaan op den duur verstikkend werken voor de
  burgers.
  Het gaat om totale controle over de burgers meer niet.

 3. @jvdh, heet gaat om de Manipulatie van de massa’s, dus niet om de feiten of oplossingen.

  De van tevoren gekozen oplossingen staan klaar en vervolgens zoekt men naar een zondebok om de hersenloze zombies te bewerken en in het gareel voor het stemmen te krijgen.

  Niets democratie.

Reacties zijn gesloten.