Rechtse wonderwapens: kansloos aangifte doen over helemaal niks

Drie dagen geleden schreef ik een artikeltje over het geheime wonderwapen Numero Uno van onze rechtse medemens; de ongegeneerde superleugen. Vandaag bespreek ik “kansloos aangifte doen over helemaal niks”.

Iets mooiers schijnt er niet te bestaan. Wilders schijnt HET bijvoorbeeld honderden keren per jaar te doen. Daar hoor je dan nooit meer wat van. Willen we allemaal eigenlijk wel. Gewoon 300 keer aangifte doen van iets, dat justitie dat dan 300 keer uitgebreid voor je onderzoekt en dan in 299,99 gevallen niks vinden. Per jaar.

Ik zal gewoon voor de gein eens wat voorbeeldjes van stupide rechtse kansloze aangiftes opnoemen waarmee de rechtsen dag en nacht onze hermandad beschäftigen.

Jhim van Bemmel. De zatte naaktloper. Althans zo stond hij in de krant. Althans zo leek het. Want het was een grap. Nu komt het: ”De PVV’er beraadt zich op stappen tegen de onbekende twitteraar”. Is het niet schokkend? Ja niet dat dat verder ooit nog wat heeft opgeleverd, ben je gek. Het grappige is trouwens dat bij dat zelfde incidentje onze (rechtse) Telegraaf-vrienden ook al piswoest waren: “nu is ook de krant van plan de nepberichten juridisch aan te pakken”.

Nou en toen dus niks hè.

Okay lijkt op zichzelf staand incidentje. Ik noem er nog één op. Zo uit de losse pols. De aangifte van de Populistische Omroep Nederland tegen onder andere de VARA en Paul de Leeuw. Je denkt dat het hierbij blijft? Welnee, de (rechtse) Populistische Omroep Nederland deed in één moeite door ook nog aangifte tegen Peter R. de Vries, publicist Thomas van der Dunk, PvdA-politica Fatima Elatik, cartoonist Adriaan Soeterboek en blogger Michiel Blok. Ziehier.

Resultaat van al deze aangiftes van Populistische Omroep Nederland? NIHIL natuurlijk.

Ook leuk, deze: Hero Brinkman dreigt aangifte te doen tegen Elsevier. Elsevier had het namelijk in het kader van de Vrijheid van Meningsuiting aangedurfd om iets te zeggen dat Hero Brinkman niet beviel. En ja dat kan natuurlijk niet. Dus verscheen dit stoere bericht in de kranten. Maar Brinkman deed waarschijnlijk helemaal geen aangifte (zo achterlijk is waarschijnlijk zelfs Brinkman niet), hij stapte gewoon naar de Raad voor de Journalistiek. Maar Elsevier erkent die Raad helemaal niet, dus einde oefening zeg maar. Niks aangifte. Gewoon beetje stoere blabla over niks. Met nul gevolgen. Voor helemaal niemand!

U denkt dat er ooit een einde komt aan deze opsomming van kansloos, stupide, maar vooral rechts, aangiftegebral? Forget it but.

Ik doe gewoon nóg een voorbeeldje.

Het was een mooie rustige dag ongeveer een jaar geleden dus de PVV werd weer eens LAAIEND. Dit keer over een twitteraccount. Zie afbeelding onderaan dit artikel. Wat doe je dan als PVV? Áángifte natuurlijk en niet zo’n klein beetje ook! Zie. Denkt u dat deze aangifte iets opgeleverd heeft?

Nou en zo kan ik eindeloos doorgaan over dit Super Wonder Wapen van onze rechtse medemens, de kansloze stupide super-aangifte over niks.

Maar mijn blaadje is vol. Wordt vervolgd dus.

4 gedachten over “Rechtse wonderwapens: kansloos aangifte doen over helemaal niks”

  1. Het betreft gewoon een psychische toestand bekend als – Chronische AangifteMania.
    De betrokken personen zijn er helemaal mee ingenomen en zoeken onophoudelijk van ’s ochtends tot ’s avonds waar kunnen ze een aangifte tegen doen.

    Het meest lijden eraan rabiaat rechtse mensen.

  2. En hoe staat het inmiddels met die aangifte van Ehsan Jami tegen Haitam-al- Haddad?
    Ook een staaltje van luchtfietserij? Je hoort er niets meer van.

Reacties zijn gesloten.