PVV-kandidaat #22 geeft Geert Wilders er stevig van langs

crazyWie zegt dat Geert Wilders niet tegen kritiek kan? Harm Beertema, nummer 22 op de kandidatenlijst van de PVV schreef in 2005 o.a. het volgende;

Politici als Joost Eerdmans en Geert Wilders realiseren zich te weinig dat ze zich daarmee opsluiten in een dwangbuis die elke politieke armslag onmogelijk maakt. En dat ze op den duur hun politieke aantrekkelijkheid voor de kiezer verliezen, omdat die heel goed begrijpt dat er meer nodig is om de problemen rond integratie en segregatie aan te pakken. Natuurlijk is veiligheid een belangrijk politiek thema, maar als je je als politicus niet verder ontplooit, dan verval je al snel tot Pavlovreacties: veel stampij op het moment dat er ergens iets onaangenaams gebeurt met Marokkanen. En daar blijft het dan bij. (Scienceguide)

Dat is een rake analyse van deze man. Deze zou ik zonder meer op Krapuul geplaatst hebben als Krapuul in 2005 al bestaan had. Resten er nog 2 vragen; waarom staat deze man nu op de PVV lijst, tenzij hij de PVV ingrijpend van binnenuit wil veranderen? Vraag 2: is Wilders’ computer kapot of zo want ballotage-googelen lijkt toch niet zijn sterkste punt. :mrgreen:

2 gedachten over “PVV-kandidaat #22 geeft Geert Wilders er stevig van langs”

  1. Harm Beertema is eigenlijk van de de Dagelijkse-Standaard club. Inderdaad vermoedelijk een infiltrant in de PVV namens de NL gereformeerde neocon-variant.

Reacties zijn gesloten.