Dat ruimt op he? “Fantaste van PVV-lijst af”

Vampire5Bij de Telegraaf een aardig artikeltje over wat perikelen met Wilders’ kandidatenlijst. Maar met de “spin” die ze er nu aan geven lijkt het net alsof het aan de strakke regie van Wilders ligt dat die “fantaste” nu gewieberd is, terwijl het natuurlijk aan de rigide regie van PVV’er Geert Wilders ligt dat deze “fantaste” in eerste instantie op de lijst terechtkwam. En wel op de onwaarschijnlijk hoge 9e plaats. Er was niets over haar bekend, niemand wist wie ze was, wat er van haar bekend was was gelogen, maar Wilders (en niemand anders) zette deze “fantaste” wel even 4 plaatsen boven Hero “vier vuisten” Brinkman, kennelijk gevallen voor mooie wazige blauwe ogen.

Over Gidi Markuszower (door Geenstijl “Wapenjood” genoemd) schrijft de Telegraaf alleen dat was “opgepakt wegens wapenbezit”, ook niet echt een correcte weergave van de werkelijkheid. Maar dat terzijde.

Maar waar de Telegraaf helemaal niets over schrijft is over wat voor een fantast Gidi Markuszower eigenlijk is. Zo schrijft hij over “Joodse verraders” (Lees: Joden die VN rapport van de “laffe gevaarlijke jood Goldstone” verdedigen) o.a. het volgende;

‘In het oude Polen (waar mijn roots liggen)’, schrijft de PVV-kandidaat, ‘wisten we wel raad met dit soort verachtelijke joodjes. Die werden gewoon de shul (synagoge, red.) uitgeplukt en uit het shtetl (dorp, red.) geschopt; in het beste geval. In het ergste geval werden deze in de koude bossen van Oost-Europa achtergelaten en nooit meer teruggevonden.’ (zie o.a. stanvanhoucke)

Je zou verwachten dat een (naar eigen zeggen) vrijheidslievend mens als PVV’er Geert Wilders paal en perk zou stellen en zou zeggen: “leuk dat dat in middeleeuws-Polen zo ging maar wij leven hier in een beschaafd land en stellen geen prijs op dit soort Fiddler on the Roof praktijken waar we verachtelijke Joodjes laten rotten in een koud bos”.

Maar niets van dat alles; Wilders zwijgt in alle talen. En zo verandert de PVV steeds meer in een soort karikatuur van zichzelf.