6 gedachten over “Wilders onthult nieuwe kandidatenlijst”

  1. Heeft er iemand nog wat lekkers op met de lunch? Niet dat het boeit, maar het spammen hoeft niet altijd van één kant te komen.

  2. Oh ik zie het al. Nou als jullie een ping back “spam” noemen dan vind ik jullie erg zielig. Zijn jullie zelf van De Speld? Zal ik de link weghalen of nooit meer naar De Speld linken? Je zegt het maar ik vind het allemaal best.

  3. Als ik twee keer (kort acher elkaar) op een en dezelfde link klik, mag ik ervan uitgaan dat ik op dezelfde pagina uitkom. en als dan vervolgens alles op deze site zo op elkaar lijkt, kan je mij niet kwalijk nemen, dat ik het niet herken.

  4. Je hebt echt op verschillende links geklikt en op verschillende links reacties achtergelaten, en in jouw totale verwarring mij ook nog van van alles vals beschuldigd, hier en op De Speld, de gezellige humoristische site.

    Zullen we het, voor vandaag, daar bij laten?

    Bedankt voor je medewerking.

Reacties zijn gesloten.