Alles over het curieuze PVV-jongerendag dingetje

Ooit is het Hero Brinkman verboden door zijn fractie om iets te doen met “PVV-jongeren”. Daar hebben ze toen uitgebreid over vergaderd. Er zou niks gedaan worden met PVV-jongeren en Hero Brinkman kon de boom in. Dat was één van die geniale moves van De Lijder: geen PVV-jongeren.

Nou en toen ging Hero Brinkman dus toch iets doen met PVV-jongeren. Althans niet hij, maar Jacky Stevens. Jacky Stevens is een proleet op twitter. Zij organiseert de PVV-jongerendag, en kreeg daarvoor een leuke functie aangeboden op kosten van de Nederlandse belastingbetaler:


Nou en toen begon de organisatie. Vanzelfsprekend natuurlijk meteen conform PVV-traditie – de vraag om het Ausweis:


Die hebben ze dan binnen. Wat Jacky Stevens met al deze gegevens moet is even een raadsel. Terrorismebestrijding zal het niet zijn want datum, tijdstip én locatie van de jongerendag zijn bekend. Kopie paspoort verandert daar verder weinig aan. Het opvragen van paspoort-kopieën is een dubieuze praktijk, daar zijn elders al artikelen over verschenen..
Misschien dat Jacky Stevens de paspoorten wil gaan matchen met de geheime database van “PVV-jongeren” die kennelijk toch blijkt te bestaan. Immers, PVV-jongeren krijgen (uiteraard) voorrang:


Uiteraard. Hoofddoekje = geen PVV-jongere. Daar heb je geen kopie paspoort voor nodig.
Dan nu de kaartenbak met “andere partij aanhangende jongeren”:


Stel jij bent een andere partij aanhangende jongere. Dan kan het dus zomaar gebeuren dat jij plotseling een uitnodiging van PVV Noord-Holland ontvangt.

Jacky Stevens weet namelijk al wie je bent, welke partij je aanhangt, en waar ze haar uitnodiging naar toe moet sturen.

Dit alles met kennelijke goedkeuring van Hero Brinkman, want die retweet alle PVV-jongerendag dingetjes van Jacky Stevens.

30 gedachten over “Alles over het curieuze PVV-jongerendag dingetje”

 1. Is de ‘A’ op het paspoort al ingevoerd? O nee, nog niet. Dat behoort bij de allochtoonpestpunten die Wilders wil binnenhalen bij het inleveren van de hypotheekaftrek en het verhogen van de pensioengerechtigde leeftijd.

 2. Een hotel in Hoofddorp? Maar de grootste hotelzaal heeft 200 plaatsen, mits je geen stoelen neerzet. En al die bewakers dan?

 3. –Graag een kopie van paspoort of ID bijvoegen–

  Hmm, daar is de PVV al eerder mee de fout ingegaan. Zal ‘es denken hoe dat nog maar zat. http://www.bof.nl had hier iets over…volgens mij.

 4. Grappig in haar facebook, heeft ze het PVV program. Nou ja vodje.

  Nergens willen ze aan tornen behalve Linkse hobbies. Waar de JSF in eens onder valt ;).

  Ook grappig is dat all die “Niet tornen” dingen al zijn afgetornd. WW, Studiefinanciering, AOW en Zorg :).

  Maar alleen bezuinigingen die de burger niet raken. LOL

 5. Goed te lezen dat er een gedegen screening zal plaatsvinden. Ik vermoed dat een dergelijke ‘onofficieuze’ jongerendag een behoorlijke toeloop zal kennen.

 6. #9 bralt: `Ik vermoed dat een dergelijke ‘onofficieuze’ jongerendag een behoorlijke toeloop zal kennen.’

  Rechtse elementen lopen zelden met hun verstand mee dus zijn ze makkelijk weg te redeneren.

 7. Het is de moeite waard om die jongerendag van de PVV-NH nauwlettend te blijven volgen.
  We weten intussen, dat de kosten van de coördinatrice Jacky Stevens worden gedragen door de belastingbetaler, via PVV-misbruik van de regeling voor fractie-assistentie.
  Daarover kun je Staten-vragen en Kamer-vragen stellen. Wie bijt het spits af? – Niet allemaal tegelijk, aub!
  Bovendien is het natuurlijk van de gekke, dat de lokaliteiten, de telefoons, de computers en het personeel van het NH Provinciehuis worden gebruikt voor het organiseren van een besloten PVV-partijbijeenkomst in Hoofddorp.
  De PVV-ouders van met name de meisjes die mogen deelnemen, zouden moeten verlangen dat de onherroepelijk wegens verkrachting van minderjarige milva’s veroordeelde Lucassen de toegang geweigerd wordt.
  Ik noem maar een paar dingetjes. Er is vast nog heel veel meer.

 8. Even aanvullen en corrigeren: Jacky is niet assistente bij de PVV-statenfractie geworden, maar bij Hero Brinkman in Den Haag bij de PVV-kamerfractie. Het blijft natuurlijk even goed parasiteren op onze belastingcenten. Voor nu.nl gaf ze deze week een echte foto-shoot op en rond het Binnenhof, deels samen met Hero. Dat natuurlijk tussen het copiëren van onze paspoorten en identiteitskaarten door.
  Je kunt Hero met zijn 18-jarig vriendinnetje hier bewonderen, samen in de deuropening van de Ridderzaal: http://t.co/G5hmZVjs
  Hero moet natuurlijk goed opletten in de PVV-fractieruimten, dat Eric Lucassen, de veroordeelde minderjarige-meisjes neuker, van Jacky afblijft. Vandaar dat Hero niet van haar zijde wijkt.

 9. Ja het is een foto in Den Haag. Maar dat is voor mij in elk geval onvoldoende reden om aan te nemen dat ze in Den Haag werkt.

 10. Alle tweets van Jacky tussen 1 maart en 7 maart zijn verdwenen 🙁
  Ik herinner me dat ze op één van die dagen per tweet aankondigde dat ze fractie-assistente in Den Haag was geworden om de Jongerendag voor te bereiden. “Top!” riep ze daarbij. Verzin ik niet.
  Misschien heeft een Hogere Macht (Fleur, Richard of Geert Zelf?) weer eens ingegrepen in de handelingen van de dronken bijlzwaaier?
  Enfin, de bijl gaat net zo lang te water tot hij breekt. 🙂

 11. En voordat die tweet ook wordt gedumpt, hier nog één van Jacky op 1 maart:

  “Jacky Stevens: Komende weken in een Volkskrant panel met, waarschijnlijk, vz. CDJA en JOVD dagelijks m’n visie verkondigen over toekomstige bezuinigingen.”

  De ijzeren maffia-discipline van de PVV kennende, geloof ik nooit, dat dat doorgaat.
  In de eerste plaats is er “radiostilte”.
  In de tweede plaats is Jacky niet aan de PVV=fractie-discipline onderworpen.
  In de derde plaats verkondigt ze misschien wel dissidente Brinkman-ideeën.
  De Controle-Commissie van het Politiek Bureau van de PVV verbiedt dus aan Hero Brinkman om z’n vriendinnetje de PVV te laten vertegenwoordigen in de Volkskrant. 10 tegen 1.
  JvdH, we zijn misschien wel op het spoor van een typisch relletje in de PVV. :mrgreen:

 12. Hoe dan ook, vandaag staat op haar twitterprofiel dat ze fractiemedewerkster is van de PVV-Noord Holland. Dat is in Haarlem, niet in Den Haag.
  De foto’s in Den Haag zijn (waren) dus duidelijk bedoeld om te suggeren, dat de Jongerendag een officieel en landelijk PVV-initiatief is, en NIET een hobby van PVV-buitenbeentje Hero in “zijn” provincie.

 13. Het is sowieso opvallend dat het gericht is op “PVV-aanhangende jongeren” en niet op “PVV-aanhangende jongeren uit Noord-Holland”.

  Dit is een coup van Ernst Röhm pardon Hero Brinkman.

 14. @26
  Maar Röhm was dan wel nogal uitdrukkelijk de Griekse beginselen toegedaan…

 15. Göring ontwikkelde al voor 1933 een eigen machtsbasis in Pruisen. Daar werd hij al gauw weggehaald en onder andere op de Luftwaffe gezet. Waar hij een puinhoop van maakte.

 16. De Luchthaven Schiphol heeft trouwens in de trein-stationshal een PVV-jongeren-ontvangstbalie ingericht, waar je boerenkool met worst aangeboden krijgt. 🙂

Reacties zijn gesloten.