De PVV wil islamitisch bloed zien

Voordat Wim Kortenoeven bij de PVV ging werkte hij bij het CIDI. Het CIDI is een pro-Israël lobbyclub die tegen discriminatie (van Joden) is. Behalve bij het CIDI zat (zit?) Kortenoeven bij “Christenen voor Israël”, de club van Wiesje de Lange, die wij o.a. kennen van die quote uit één van haar boeken waarin zij over de Palestijnen schrijft;

“Er is geen oplossing dan de totale vernietiging van dat volk” (RefDag)

Wim Kortenoeven, is dus het PVV-kamerlid dat op zijn Tweede Kamer website o.a. het volgende schrijft;

“Ik heb bij het CIDI gelobbyd voor Israël, dat ik beschouw als onderdeel van het front in de oorlog tussen twee beschavingen, de islamitische en de westers-liberale.”

Dit verzint hij niet helemaal zelf want in het PVV-verkiezingsprogramma staat:

“Israël vecht voor ons. Als Jeruzalem valt, dan zijn Athene en Rome aan de beurt. Daarom is Israël het centrale front in de verdediging van het Westen.”

Nu weet je dus wat de PVV wil. Oorlog tegen de islam. Ik verzin het niet, ze zeggen en schrijven het zelf. En hoe kan je beter oorlog tegen de islam voeren dan de oorlog te verklaren aan Iran? Nou?

Die Israël-lobby van Kortenoeven houdt dus gewoon in dat Kortenoeven wil dat Israël Iran gaat bombarderen. Waarom dat “pro-Israël” zou zijn is een groot raadsel. Nog geen 20 procent van de Israëli’s zelf wil dat. Ze hebben dus duidelijk nog een “pro-Israël”- club nodig zoals de PVV die ze even over de streep kan trekken. Extremisten die hun lust naar islamitisch bloed gewoon op hun Tweede Kamer pagina en in hun verkiezingsprogramma hebben gekladderd. For all to see.

Dan nu de reden volgens Kortenoeven dat Israël Iran moet bombarderen: in het bijbelboek Esther was er dus een hele grote schurk, Haman. En die wou alle Joden uitroeien. Godzijdank is dat niet gelukt zegt. En die Haman woont tegenwoordig in Iran. Echt waar. Kortenoeven van de PVV zegt het. In het Reformatorisch Dagblad.

De religieuze extremistische gekken zitten misschien wel in Iran. Maar ze zitten ook in ons eigen parlement. En hun Leider zit nu in het Catshuis te ranzen met drie weken “media-stilte” want dat dit bruine extremistische tuig door de Nederlandse pers op hun wenken bediend wordt door het Nederlandse journaille spreekt natuurlijk vanzelf.

Rechts Nederland likt er de vingers bij af.

20 gedachten over “De PVV wil islamitisch bloed zien”

 1. “religieuze extremistische gekken zitten misschien wel in Iran”
  Even kijken , in tegenstelling tot “onze” goede “bondgenoten” de Sauds .. Stemrecht voor mannen én vrouwen .. een rechtssysteem met recht op beroep , meer vrouwen in het onderwijs dan mannen , vrouwen rijden auto en zitten in het Parlement .. Niet ideaal en te weinig democraties , maar democratischer dan Egypte onder Mubarak , Turkije onder de generaals ect ect ect …

 2. Ach , in wat voor manier is de manier waarop de Refro’s Ahmediniad portretteren anders dan dat in welke westerse Media dan ook .. van Links tot Rechts horrorfoto’s en horrorverhalen .. want neutraal kan er in deze situatie natuurlijk niet bericht worden , straks lopen ze nog een heerlijke sappige oorlog mis …

 3. Nee dat zie je verkeerd topic poster, hij is niet van de Israël lobby maar van de LIKUD lobby. Daarom is hij zo voor die oorlog. Die Likud wil dat en wil graag medestanders, ook al wil het eigen volk in Israël dat helemaal niet.

 4. ‘Lust naar islamitisch bloed’ staat alleen vetgedrukt, maar linkt nergens naar door? Trouwens van Wiesje de Lange had ik nog nooit gehoord noch iets van gelezen, ik zal eens bekijken of dit interessante materie is.

 5. Het draait niet zozeer om de positie van Israël. Het draait om de fossiele brandstoffen in die regio.

  De releases van http://wikileaks.org/the-gifiles.html bevestigen dit weer eens. Dat o.a. de pro-Israël lobby (incl. de fascisten v/ d PVV) zich voor het karretje laten spannen, is zowel immens triest, alsook extreem walgelijk te noemen. En Henk en Ingrid maar “lachen” om de one-liners van GW/ Bosma.

 6. #9
  Het gaat natuurlijk niet alleen om Islamitisch bloed.
  Vergeer niet dat dat land al sinds ’79 toen men de door de VS gesteunde Sjah had verdreven, een man die tenminste respect toonde voor de VS én Israël, voortdurend haatcampagnes jegens Israël en de VS ondersteunde.
  Het is bekend dat elk land die aangevallen wordt door de VS of Israël, als je het aan de bewoners vraagt dat ze ondanks de duizenden en miljoenen doden, liever door Christenen worden aangevallen dan door Islamitische landen. Kijk alleen maar naar de laatste 100 jaar. Korea, Vietnam, Irak, Heel midden en Zuid-Amerika, Indonesië, praktisch heel Afrika en heel Australië, allemaal landen die aanvankelijk nis moesten hebben van onze westerse beschaving maar nu eindelijk inzien dat het best hartstikke goed is geweest dat wij hen hebben aangevallen en er de beschaving hebben gebracht.
  Iran blijft nog steeds volhouden dat ze niet wensen te worden aangevallen en honderdduizenden van hun bevolking wordt vermoord, terwijl iedereen kan zien dat dat toch het beste is voor het land.

 7. Een doorgedraaide gek als (Halleluja-) Kortenoeven is woordvoerder van de halve-regeringspartij PVV in binnen- en buitenland (ik schreef daar ook al over op Krapuul: ).
  Christen-zionisten zoals K. nemen het evangelie van Johannes van Pathmos, zoals opgenomen in het Nieuwe Testament, zo letterlijk mogelijk. Het komt erop neer, dat er eerst vreselijke oorlogen worden gevoerd en dat vervolgens er een tweede ommekomst van de Messias zal plaatsvinden (verschijnend vanuit de Oostelijke stadspoort van het oude Jeruzalem). Vervolgens zal blijken, welke rechtvaardigen, (joods- en/of christelijk), vanuit hun graven ten hemel zullen worden opgenomen en hoevelen in de Hel zullen moeten zuchten.
  Ik overdrif niet.
  Soms zijn lieden als Kortenoeven erger dan salafisten en heel vaak erger dan Khomeini en diens navolgers.
  Ik ben voor vrijheid van godsdienst, mits niet elk waandenkbeeld wordt vertaald in politiek handelen.
  Dat heet: scheiding van kerk en staat.
  De PVV zondigt van begin af aan tegen dat beginsel.

 8. #11
  Christen-zionisten zoals K. nemen het evangelie van Johannes van Pathmos, zoals opgenomen in het Nieuwe Testament, zo letterlijk mogelijk
  Welke tekst doel je op? (Zie http://is.gd/e5SzVE )

  Soms zijn lieden als Kortenoeven erger dan salafisten en heel vaak erger dan Khomeini en diens navolgers.

  Ik kan me nog herinneren dat wij (PSP-clubje/sympathisanten) behoorlijk blij waren met de val van de Sjah, maar sommigen w.o. ik zich ernstig afvroegen of het niet een gevalletje was van de drup in de regen terecht te zijn gekomen.

 9. Iran ervan beschuldigen dat ze bezig zijn met Atoomwapens te ontwikkelen, en dat als een smoes gebruiken om Iran binnen te vallen! Vind je het gek dat iran bezig is met massavernietigingswapens ontwikkelen? Amerika heeft rondom iran verschillende soorten legerbases> voelt iran zich niet een beetje uitgedaagd door de VS?

 10. @14/ Maarten;

  “Vind je het gek dat iran bezig is met massavernietigingswapens ontwikkelen?”

  Bewijs? Ach, heb je niet? Goh, waar komt die stelling dan vandaan? Al alu-buisjes gevonden? (hint: inval Irak)

 11. @12: “En vergeet naast haman, ook gog en magog niet!”
  Ja inderdaad, toen ik daar laatst iets over opzocht i.v.m. Bush zag ik dat o.a. Libia en Persia in de bijbeltekst genoemd worden. De 2 Republikeinse presidentskandidaten van de VS op dit ogenblik, een mormoon en een oud-katholiek, zijn allebei gek genoeg om zoiets letterlijk te nemen.

 12. Die Ahmedinead lijkt me helemaal ziet zo’n rare vent. Althans niet geschifter dan zo’n Nethanyanu. Ik begrijp die commotie dan ook niet van het zg. `joods-gristelijk’ NL. Moeten we nu allemaal bukken voor de Zio’s en hen worshippen omdat Kortenoeve, Wilders en CIDI zulks hebben gedicteerd? 😥

 13. @16
  Oef Joke, Santorum is Rooms en beslist niet oud-katholiek.
  De oud-katholieken zijn een vrijzinnige afsplitsing die vrijwel tot Nederland beperkt is.

 14. @13
  – Dat moet het boek Openbaring (Apocalyps) zijn, toegeschreven aan de evangelist Johannes maar overduidelijk van een andere schrijver.

  – Tja, 1979. Als je het zo beschrijft denk ik aan een mij bekende Perzische vluchtelinge, altijd vrolijk kortgerokt, die dolblij vanwege de revolutie meteen naar Iran ging en totaal gedesillusioneerd haar geboorteland voorgoed opgaf. Toch had het anders kunnen lopen, zoals nog steeds mogelijk lijkt in Egypte.

 15. #19
  Ongeveer hetzelfde verhaal had m’n eveneens uit Iran gevluchte schoondochter.
  En Khomeini werd destijds beschouwd als wat je nu zou noemen een kruising tussen Lou de Palingboer en Geestelijk Leider Geert Wilders. Een compleet gegozzelde godsdienstwaanzinnige.
  Overigens van haar heb ik ook ( #17 ) dat Ahmedinead nooit de Holocaust heeft ontkent, maar gezegd heeft dat als hete westen ontkent dat de manier waarop Israël opereert, alles te maken heeft met de Jodenvervolging dóór westerse landen gepleegd en door Christenen, de Holocaust dan ook wel niet waar zal zijn geweest.
  Dat is dus iets heel anders dan het ontkennen van de Holocaust.

Reacties zijn gesloten.