Een ideetje voor de PVV: Bind het kosjer slachten aan het AANTAL Joden in Nederland! (Duitsers gingen u voor…)

Udo Ulfkotte (DPA)
Udo Ulfkotte (DPA)

PVV consequent? Nee, dat kàn niet! (Zie Terzijde in Krapuul: PVV tegen joods ritueel slachten van dieren.)

Ik heb voor deze bijzondere gelegenheid een gratis tip voor Wilders. 😆
Aan Udo Ulfkotte, een Duitse anti-moslim hetzer aan wie ik bij wijze van spreken een broertje dood heb, werd onlangs gevraagd, waarom hij uit overwegingen van Dierenliefde (zie Dion Graus), wèl tegen het halal slachten, maar NIET tegen het kosher slachten was.
(De slachtmethode van orthodoxe joden en dito moslims is vrijwel identiek.)
Het antwoord van Ulfkotte was handig bruikbaar voor stiekeme racisten, die niet als zodanig gekend willen worden.

Hij zei ongeveer:

“Ja, maar er zijn zo weinig orthodoxe Joden in Duitsland, vergeleken met de Moslim-Tsunami. Dan kun je die paar schapen en lammeren van de Joden wel tolereren. Maar die van de moslims: Nooit!”

Afgezien van de wrange vraag, hoe het komt, dat er in Duitsland zo weinig Joden over zijn, is dit een prima amendement op het PVV-beginsel-programma. (Als dat al bestaat?)

Zoiets als dit zou het kunnen zijn:

“Zolang de Joden in Nederland niet meer dan 1% van de bevolking uitmaken, mogen ze kosher slachten, als tijdelijke ontheffing van het halal slachtverbod.

Hetzelfde geldt voor de principes van de door de PVV aangehangen “joods-christelijke cultuur”:

Zolang de Joden zich stil houden en niet te talrijk worden, worden ze door de PVV geadopteerd. Ze moeten echter niet komen aanzetten met talmudische eisen, zoals het recht om pruiken en keppels te dragen. Ook als Israël vrede zou sluiten met zijn buurlanden, wordt het woord “joods” uit “joods-christelijke cultuur” geschrapt.

Ik doe maar een suggestie… 🙄

Ik schreef (2007) over deze waar gebeurde gotspe in het Engels: Ulfkotte allows casher meat as long as the German Jews are not too numerous.

Ik ben benieuwd, of de PVV mijn uitzonderlijke handreiking opvolgt! 😀

3 gedachten over “Een ideetje voor de PVV: Bind het kosjer slachten aan het AANTAL Joden in Nederland! (Duitsers gingen u voor…)”

  1. En zeg niet, dat Ulfkotte een loony German is, die niets met Wilders te maken heeft! Udo Ulfkotte was oprichter van de (Bürgerbewegung) PAX EUROPA (BPE), die op 17 april jongstleden mede de solidariteitsdemonstratie met Wilders bij de Nederlandse ambassade in Berlijn organiseerde.

  2. Ulfkotte is één van die vele verkeerde vrienden van wie Wilders zich eigenlijk eens zou moeten distantiëren :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.