PVV-hystericus Gerton van Unnik heeft nervous breakdown op Twitter

Een jaar geleden stuurde Geert Wilders, onze social media expert, bijgaande tweet. Op de tweet zie je een zogenaamde verkorte URL, maar het adres waar deze naar verwijst is atlasshrugs, de website van Pamela Geller.

Die dag stond op dat adres een artikel over de moord op een Israëlisch gezin met gruwelijke foto’s van dode kinderen. Immers de site van Geller is een blog en op 13 maart stond deze pagina (pas op: schokkend) dus bovenaan.

Geert Wilders stuurde mensen op twitter dus zonder waarschuwing en zonder verder commentaar naar foto’s van gruwelijk vermoorde kindertjes. Ik weet het nog als de dag van gisteren want ik weet nog hoe verschrikkelijk over de zeik ik daarvan was. Dat is de enige keer geweest dat Wilders me echt kwaad heeft gekregen.

Anyway, gisteren besloot PVV-onderknuppel Gerton van Unnik (statenlid in Noord-Holland) deze gebeurtenis maar weer eens te recyclen. En dat doet hij dan altijd Gerton van Unnik-stijl met een linkje naar Amsterdampost. Amsterdampost is een lang verhaal dus laat maar, maar laat ik even aanstippen dat één van de schrijvers daar onlangs een stuk schreef over hoe hij hoopte dat “nazislamitsche hoeren als Claudia de Breij, Ineke van Gent, Femke Halsema” etc op een bepaalde manier geëxecuteerd zouden worden.

Oh ja en vlak na de massamoord van Andreas Breivik heette Amsterdampost een tijdje “tempeliersblog” of zoiets. Vonden ze leuk.

Nou en die schrijver over die executie van die nazislamitische hoeren is Martien Pennings. Daar is Gerton van Unnik fan van. Vorig jaar riep Gerton van Unnik nog verrukt uit dat Martien Pennings de Arondéuslezing maar moest houden. De Arondéuslezing is zoals u wellicht weet een lezing (genoemd naar een vermoorde verzetsstrijder) georganiseerd door de Provinciale Staten Noord-Holland, die de PVV-statenfractie al jaren min of meer succesvol weet te saboteren, in het kader van het vrije woord.

Laat maar zo’n Halsema bedreiger die lezing houden. Dan vinden die PVV’ers het wel okay.

Dit was t tweetje van Gerton over die moord op dat Israëlische gezin, en daaronder mijn reactie:

Nou en dat trok Gerton niet:

Is het niet geestig? De misselijkmakende tweet van zijn Führer waarmee ik dit artikeltje begon was Gerton zeker vergeten. En de Breiviksupporters op zijn favoriete website die hij altijd loopt rond te tweeten was hij zeker ook vergeten. En de Halsemakiller die hij de Arondéuslezing wou laten houden vond hij ook helemaal toppie.

En dan mij een Breivikje noemen. Het moet toch gatverdrie niet gekker worden!

8 gedachten over “PVV-hystericus Gerton van Unnik heeft nervous breakdown op Twitter”

  1. HAHAHAHAHAAHAHA, die geschifte Martien Pennings de Arondéuslezing laten doen?!

    ‘Dom rechts’ doet & deed haar naam weer eens eer aan. Die verzuurde bejaarde trol, met zijn vele online pseudoniemen, is aan euthanasie toe.

  2. @3 Net als u ken ik een paar ‘verzuurde bejaarde trollen’ die aan ‘euthanasie’ toe zijn. Fijn dat we dat hier gewoon kunnen verkondigen!
    Maar heeft Gerton van Unnik echt gezegd dat Martien Pennings de Arondéuslezing moet houden? Ik moet maar eens wat van die meneer Pennings gaan lezen op die Amsterdam Post website.

  3. @5/ Nicky;
    Ik zie dat er van mijn zijde een fout is ingeslopen. Had ‘digitale euthanasie’ moeten zijn. Enorm dom, maar is even niet anders. Wat betreft het lezen van Martien Pennings, verdoe je tijd niet. Die mafkees is zelfs niet welkom op GS. Enkel bij de extreemrechtse blogs, kan hij zijn gal kwijt. En het moge inmiddels bekend zijn, dat die houden zich over het algemeen niet bezig houden met feiten, enkel aantoonbare leugens/ onderbuik/ verheerlijking van geweld. Zo ook dat amsterdam post van Jaap Mollema (Frikschoten).

Reacties zijn gesloten.