PVV-Almere mag niet stelen – noemt dat “censuur”

De PVV in Almere heeft zoals bekend een hekel aan moskeeën. En laat er nu net eentje gebouwd worden in Almere Buiten. Dus schreef PVV op hun site een artikeltje met o.a. deze tekst.

De vereniging heeft foto’s van de ceremonie op haar website geplaatst en daaruit wordt andermaal duidelijk dat dit college zich heeft laten verleiden de eerste paal te slaan van het clubhuis van een imperialistische anti-westerse ideologie waar onderdrukking van vrouwen de normaalste zaak van de wereld zal zijn.

Om dat kracht bij te zetten had de PVV-Almere een lading foto’s van de website van de bouwers van deze moskee gehaald en trots als een pauw op de website van de PVV geplakt om zich daar te verkneukelen over het grote aantal mannen op die foto’s.

Maar ja, dat vond de eigenaar van die foto’s helemaal niet goed. Ik durf te wedden dat als je ze vriendelijk om een fotootje vraagt dat ze geen bezwaar zullen hebben, maar om nou gratis het illustratie materiaal voor een haatstuk op een haatwebsite van een haatpartij als de PVV te zijn dat ging ze dus wat te ver.

Gitzwarte islamcensuur“, aldus PVV-raadslid Toon van Dijk, die een beetje van het padje af aan het raken is.

En op de PVV site maakten ze het nog gekker. Check dit hysterische bericht:

Wat er eigenlijk had moeten staan was dit:

Wij zijn op heterdaad betrapt op diefstal van het intellectueel eigendom van iemand anders. Vervolgens is ons verordonneerd om deze onrechtmatige daad te herstellen. Wij sporen niet en geven ook nooit toe als we weer eens de fout in gaan en daarom noemen wij dat:
CENSUUR DOOR ISLAM – CENSUUR DOOR ISLAM – CENSUUR DOOR ISLAM – CENSUUR DOOR ISLAM

Grappig. Die Toon van Dijk schijnt “advocaat” te zijn in het dagelijks leven. Zal hij daar ook aan zijn cliënten vertellen dat ze best met het auteursrecht mogen neuken want als iemand dat niet toestaat heeft ie “iets te verbergen” en dat heet dan “islamcensuur”?

Nou snap ik dat hij de politiek ingegaan is. Die advocatuur is zeker mislukt. 😀

2 gedachten over “PVV-Almere mag niet stelen – noemt dat “censuur””

  1. Het is voor een PVV-er heel erg moeilijk te begrijpen dat er wetten voor iedereen zijn.
    De PVV-er denkt namelijk altijd dat hij/PVV boven alle wetten staan.

    Eigenlijk is PVV een stichting voor totale wetteloosheid.

  2. Of zie het anders Nexus, de PVV denk dat zij meer rechten hebben dan een islamiet of zelfs dat zij islamieten kunnen portreteren als mensen zonder rechten (in het uiterste geval niet eens als mensen!)

    Het is doodzonde dat dit geaccepteerd word als een serieuze politieke partij. Dit streeft tegen onze grondwet in en zou streng aangepakt moeten worden door mensenrechten organisaties en alle andere politieke partijen zouden er kilometers afstand van moeten doen.

Reacties zijn gesloten.