“Moffenhoer” Step Vaessen doet Arondéuslezing – PVV huilt

Briljante move van de Provinciale Staten Noord-Holland, die hebben gewoon Step Vaessen ingehuurd voor de Arondéuslezing. Echt super dit:

Step Vaessen (Simpelveld, 11 februari 1965) is een Nederlands journaliste. Vaessen studeerde psychologie te Nijmegen en volgde daarna een postdoctorale opleiding journalistiek in Tilburg.
Tijdens haar studentenjaren was ze betrokken bij de Nijmeegse kraakbeweging en de krakerszender Radio Rataplan. Sinds 1994 werkte ze voor de NOS. In 1996 werd ze uitgezonden naar Jakarta waar ze werkte als correspondent voor Zuidoost-Azië. Sinds de oprichting van Al Jazeera English is ze vanuit Indonesië werkzaam voor dit tv-station (wikipedia).

Kortom die vertegenwoordigt dus ALLES waar de PVV een hekel aan heeft. Prima.

Het gekrakeel, gekrijs en gejengel en gejammer is dan ook niet van de lucht. De tissues zijn niet aan te slepen voor onze rabiaatbruine vrienden.

PVV-hystericus Gerton van Unnik (provinciale staten NH) blijkt een lijntje te hebben met Willem, die hij als een echte vriend tutoyeert. Willem is die verzetsstrijder die door de nazi’s is vermoord. De Arondéuslezing, die de PVV al jaren probeert te saboteren, is naar hem vernoemd:

De rietwiet eronder is van die PVV-muts die zichzelf heeft ingehuurd als haar eigen medewerker, Monica Nunes. De belastingbetaler is er goed voor. Maar dat terzijde.

Op één van die “verlichte” sites waar de PVV’ers fan van zijn, “Lux et Libertas”, wordt Step Vaessen “die moffenhoer” genoemd:

Normaal zou je zeggen “Lux et Libertas” wat is dat voor een obscuur Breivik-siteje die journalisten “moffenhoer” noemt? Nou dat is dus het soort site wat typisch iets is voor Gerton van Unnik om rond te twieten, en voor het twitteraccount van PVV Noord-Holland ook:

Ben benieuwd of er na de lezing gelegenheid tot vragen stellen is. En of Hero Brinkman en/of Gerton van Unnik dan wat vragen hebben voor de moffenhoer.

6 gedachten over ““Moffenhoer” Step Vaessen doet Arondéuslezing – PVV huilt”

  1. ““Moffenhoer” Step Vaessen doet Arondéuslezing – PVV huilt als een hyena”

  2. Zullen we het er op houden dat dit een open sollicitatie was naar het fractievoorzitterschap van de PVV Noord Holland door Gerton?

  3. “Moffenhoer” het gaat weer lekker…. ik zie dat de PVV er een tikje bij gooit om de Katholieke Kerk als lobby niet te verliezen. Want ja….. dat castratie dingetje valt niet zo leuk in Nederland. Dus moeten we dat soort geintjes maar flikken, en dat lukt ze weer aardig op deze manier.

  4. Wat erg voor die mevrouw dat ze nu 24 uur van de dag bewaakt moet worden.Er is toch vrijheid van meningsuiting?

  5. Ik denk eerder dat Willem zich in graf omdraaide toen de PVV het provinciehuis bevuilde, en alles deed om in naam van de vrijheid, zijn offer ongedaan wilde maken.

Reacties zijn gesloten.