Rare @fverhoef streken bij HP/DeTijd

it-clown4-150x150De superoplettende krapuulvolger weet dat ik hier wel eens over Frank Verhoef heb geschreven. Dit ging namelijk over een rattenstreek die dagelijksestandaard reageerders in groepsverband uithaalden om hier de boel te saboteren door middel van intimidatie, het verspreiden van leugens en stalking. Frank Verhoef speelde toen een faciliterende rol in het geheel. Dit staat allemaal beschreven en is gedocumenteerd. Zoek het eens op en lees het eens na als je je verveelt.

Nou wil het geval dat Frank Verhoef tegenwoordig stage loopt bij HP/DeTijd. Hij heeft daar een stukje over Gidi Markuszower. De “wapenzwaaier”.

In dat stukje staat dat het “wapenzwaaien” slechts een gedeelte van de reden van Markuszowers vertrek bij de PVV is; voor de rest zou het “de schuld van de media” zijn.

Dit sluit naadloos aan bij de kletskoek op dagelijksestandaard. Daar zeggen ze namelijk dat Markuszower “slachtoffer van linkse hetze” is.

Met geen woord wordt er gerept over Markuszowers krankzinnige “motie” bij de Kerkeraad van de Nederlands-Israëlitische Hoofdsynagoge (NIHS) in Amsterdam. Daarin riep hij namelijk op om een levenslange “cherem” (= religieuze ban) uit te delen aan “verachtelijke joodjes” die het VN rapport van Goldstone ondersteunen.

‘In het oude Polen (waar mijn roots liggen)’, schrijft de PVV-kandidaat, ‘wisten we wel raad met dit soort verachtelijke joodjes. Die werden gewoon de shul (synagoge, red.) uitgeplukt en uit het shtetl (dorp, red.) geschopt; in het beste geval. In het ergste geval werden deze in de koude bossen van Oost-Europa achtergelaten en nooit meer teruggevonden.’ (De Pers)

Je hoeft echt niet “links” te zijn, of bezig met een hetze, om te zien dat we hier te maken met iemand die niet helemaal helder in zijn hoofd is. Beetje vreemd dus dat dagelijksestandaard en Frank Verhoef bij HP/DeTijd het hier dan hebben over “de media” die de schuld zou zijn van Markuszowers vertrek.

Ik heb over deze achterlijke motie van Markuszower ook niets gehoord bij Het Journaal, Nova, De Telegraaf en noem maar op. Ik heb over deze achterlijke motie niets gehoord van Wilders. Kennelijk vond hij het wel prima zo. Op middeleeuwse wijze achterlijke joodjes uit de sjoel gooien en dan achterlaten in een koud, donker bos, om nooit meer terug te komen. 🙄

Maar goed, wat heeft Frank Verhoef hier verder mee te maken?

Nou in de reacties bij HP/DeTijd werd hij, op nette wijze, gewezen op deze omissie in zijn stuk. Door reageerder “sjort kolder”. Je zou toch verwachten dat ook HP/DeTijd lezers mogen weten dat Markuszower een religieuze extremist is met hysterische indeeën. Nou dan ken je Frank Verhoef slecht. Zoek bij dat HP/DeTijd stuk die reactie van sjort kolder maar eens op. Lukt je niet he? Nee.

4 gedachten over “Rare @fverhoef streken bij HP/DeTijd”

  1. Ach dit gaf mij gewoon de gelegenheid om weer eens over Markuszowers “cherem” en Wilders’ zwijgen hierover te beginnen. Zal nog wel vaker gebeuren. 😈

  2. 😆 moet je trouwens dat stuk van carel brendel lezen. Zelfs hij verbaast zich over die belachelijke poging tot cover up van die flut sites.

    :mrgreen:

  3. Gidi Markuszower is naar Israëlische maatstaven extreem rechts. Er zijn genoeg progressieve mensen in Israël die het VN-rapport van Goldstone ondersteunen.

    Wat zou de PVV zeggen als een Moslim politicus alle Imams van Nederland zou vragen om Moslims die een bepaald politiek standpunt hebben de toegang tot alle Moskees in Nederland te ontzeggen?

    Gidi Markuszower heeft geprobeerd om via de Sjoel zijn mede-Joden politiek onder druk te zetten. De man heeft overduidelijk theocratische neigingen.

Reacties zijn gesloten.