Frans Groenendijk en zijn boekje over islamofobie

crazyNodigt Rondom 10 eens een islamcriticus uit, is het weer niet goed. Nee, eigenlijk is het een complot. Men heeft hem in de val laten lopen. Het is de schuld van de camera mensen dat zijn zenuwtrekjes in beeld kwamen.

En Frans Groenendijk heeft ook geinige vriendjes; de leugens en laster verspreidende Frikschoten, en zande (aka Gilles de l’internette) op krapuul ook wel bekend als de persoon die hier de grote schoonmaak aankondigde als Wilders aan de macht komt.

Nou met zulke enthousiaste medestanders gaat het helemaal goed komen met Frans Groenendijk. Mooiste is trouwens nog dat Frans Groenendijk nu overweegt om PVV te gaan stemmen. Niet omdat hij iets tegen de moslims in ons land heeft, integendeel, hij vindt juist dat wij het hier erg hebben getroffen met “onze” moslims. Nee, hij overweegt een PVV stem uit wraak op de publieke omroep vanwege zijn fiasco bij Rondom 10.

Frans Groenendijk is dus een typisch voorbeeld van iemand die zijn eigen frustraties afreageert middels een PVV stem. En dat dat dan ten koste gaat van een miljoen landgenoten, dat moet dan maar. 😥

3 gedachten over “Frans Groenendijk en zijn boekje over islamofobie”

  1. Groenendijk: “Ik houd als wetenschapper en vooral als politicus graag de grote lijnen in het oog.”

    Frans Groenendijk is docent wiskunde op een middelbare school.

    Groenendijk eerder: “Het is echt een eer om in een alinea genoemd te worden met deze mensen, maar ik heb aan mijn afkomst uit een arbeidersgezin ook geen last van valse bescheidenheid overgehouden.”

  2. Ok, ofwel weet die Groenendijk helemaal niets van de Islam, of het is echt een ontzettende eikel. Iedereen die ook maar iets van de Islam weet, weet dat Mohammedaan een belediging is voor een Moslim. Mohammed is een profeet, geen messias en niet de naamgever van het geloof. Dus ofwel weet Groenendijk dat niet en dan kun je je afvragen wat hij dan wel weet en wat hij daar dan doet, ofwel weet hij het goed en dan is het gewoon een eikel die het leuk vindt om zijn gesprekspartners meteen en consequent te vernederen.

  3. Is Gert een troll van Jan, of zijn de moslimhaters tegenwoordig robotjes geworden?

Reacties zijn gesloten.