Duitsland maakt zich zorgen over verspreiding gratis Korans

Schokkend wereldnieuws, er worden zomaar gratis en voor niets miljoenen Korans weggegeven en in Duitsland nog wel, dat kan inderdaad niet door de beugel want die hebben hun lesje wel geleerd door de jaren heen met idioten die boekjes als “Mein Kampf” in omloop hadden gebracht. Heel ernstig allemaal want de actie wordt ook nog eens uitgevoerd door de salafisten, u weet wel, die bloedlinke groep van moslims die maar op blijven roepen tot geweld. Breivik heeft voor de zekerheid gelijk een hele groep moslims afgeknald want je weet het maar nooit.

Duitsland schijnt zich nu ernstige zorgen te maken. Begrijpelijk, zulke onrustzaaiers moet je niet willen, je kunt gewoon veel beter de neo-nazi’s laten demonstreren in je eigen land en oogluikend hun wapens toestaan. De Koran is zoveel gevaarlijker dan welk wapenarsenaal waar ter wereld dan ook, dus…

De PVV vindt het totaal niet kunnen en is not amused bij dit hele voorval en moet er Kamervragen over stellen, 6, voor minder doe je het niet als het om de Koran en een verwerpelijke ideologie gaat. Vragen over de gratis paaseieren gingen in verband met de op handen zijnde bezuinigingen niet door dus een paar kamervragen meer of minder maakt niet uit als het om moslims gaat.

Bondskanselier Angela Merkel van het Duitse CDA maar dan zonder Leers, vindt het een agressieve actie, is het ook, welk mens wil er nu wel wat gratis in deze moeilijke dagen. Die missionarissen die we naar donker Afrika sturen met z’n allen in Europa moeten voortaan het tandenborsteltje en de Bijbel ook maar gewoon thuislaten, toch?

Het boek van Geert waar we allemaal smachtend naar uitkijken zal wel niet gratis zijn want dat kunnen de sponsors niet trekken en Iran even wegblazen kost ook nog wel het een en ander.

Zijn wij in Nederland toch veel beter af dan in Duitsland eigenlijk, hè? De Jehovagetuigen komen gewoon bij je aan de deur, je hoeft er niets voor te doen en ze brengen alles nog gratis langs ook.

 

14 gedachten over “Duitsland maakt zich zorgen over verspreiding gratis Korans”

 1. Breivik knalde aspirant-socialisten af. Dat was nog ingenieuzer, want daarmee werd een potentieel vermoedelijke wellicht jeweetmaarnooit minder islamkritische voorhoede op tijd geëlimineerd. Een christelijke tegenactie is hier te vinden: http://www.bijbelindebus.nu/

 2. Misschien kunnen we ondanks de bezuinigingsorgie in het Catshuis toch wat budget vrijmaken opdat de hele PVV fractie all expenses paid naar het thuisland van die zo verderfelijke Taliban kan afreizen om daar miljoenen boeken van Geert gratis te distribueren

 3. Vijfentwintig miljoen Korans vallen in het niet bij de MILJARDEN BIJBELS die de christelijke zending door de loop der jaren heen heeft uitgedeeld in Afrika, de voormalige Sovjet Unie en Azië; hóe hypocriet dat je daarover geen woord leest…!!

 4. Ja het is toch te erg voor woorden! Kan toch niet! En zijn ze allemaal aangenomen? Ik zeg wel eens nee als mij iets gratis wordt aangeboden, een muilpeer of zo 🙂

 5. Ik heb vlak na de aardbeving in Haïti een foto gezien van een missionaris die bijbels stond uit de delen aan mensen die nauwelijks te eten hadden,zullen die bijbels even lekker gesmaakt hebben!

 6. wees blij met een gratis boek
  je hoeft het niet te lezen
  zeg ‘nee, hoef ik niet’ of ‘bedankt, te gek’ en alles gaat z’n gang

  dat zal geheel anders gaan dan bij het boek der boeken van bruine geurt
  een nachtje in een slaapzak voor de deur van een gerenommeerde boekwinkel is reeds ingecalculeerd.
  het bemachtigen van een geschrift van deze visionair, dit ongekende, limburgse, met H2O2-haar bedekte brein die in onnavolgbare literaire stijl (wederom) ten strijde trekt tegen diverse tsunami’s (krijg nu slappe lach) verdient een spartaanse aanpak (proest veelvuldig).
  ik schat half mei al bij de slegte, dit nog niet eens verschenen, afzichtelijke boek met die gekke kop erop.
  het voorwoord zal trouwens worden verzorgd door prof dr ir r. de mos…
  er zullen talloze plaatjes in verschijnen.

  idee: direct vanuit de drukkerij naar de slegte!

 7. Bij de pont in Amsterdam achter het CS krijg je om 6 uur des ochtends ook een geschrift onder je muil gedouwd (Spits), heb ik ook nooit iemand over horen klagen.

  ps #7 aan de andere kant van de Kalverstraat bij V&D zal het beter van pas zijn bij de toiletten.

 8. “Ik heb vlak na de aardbeving in Haïti een foto gezien van een missionaris die Bijbels stond uit de delen aan mensen die nauwelijks te eten hadden,zullen die Bijbels even lekker gesmaakt hebben!”

  Na de Tsunami waren evangelistische missionarissen er ook als de kippen bij om in Indonesië, Sri Lanka, India en Thailand, Bijbels uit te delen. Dit was voor hen een uitgelezen kans om mensen in moeilijk te bereiken/overtuigen gebieden te bekeren terwijl ze zich in een staat van verstandsverbijstering en intens verdriet bevonden. Het perfecte moment dus om deze mensen te vertellen dat Allah, Brahma, Vishnu, Shiva en andere goden niet in staat waren om hen te beschermen en dat alleen Jezus Christus hun kan redden. Eigenlijk waren ze zelfs zelf schuldig aan de Tsunami doordat ze valse goden aanbaden. Om verdere toorn van God te ontwijken, gaarne tot het christendom bekeren.

  Alsof het misbruik maken van de honger, verdriet en ellende van mensen om ze te bekeren niet genoeg is, gaat men tegenwoordig zelfs nog verder. We zijn weer terug in de tijden dat men bekeert middels het zwaard. De kruisvaarders zijn terug. Vergelijk het gratis verspreiden van Korans in Duitsland door burgers eens met het verspreiden van Bijbels en het evangeliseren door Amerikaanse soldaten in Irak. In de ene hand een wapen en in de andere hand een bijbel. Wat klopt er niet aan dat plaatje? Voeg daaraan toe dat veel wapens van de Amerikaanse soldaten gegraveerd worden, in de fabriek zelf, met teksten uit de bijbel. Hoe komt dit over op de moslims? Die zien hun vermoedens dat het westen weer bezig is met een kruistocht bevestigd worden.

  http://abcnews.go.com/Blotter/us-military-weapons-inscribed-secret-jesus-bible-codes/story?id=9575794#.T4jlFNV5e6Y

  http://www.huffingtonpost.com/kamran-pasha/bible-and-guns-why-soldie_b_195973.html

  http://www.democracynow.org/2009/5/6/the_crusade_for_a_christian_military

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/1450359/Bible-Belt-missionaries-set-out-on-a-war-for-souls-in-Iraq.html

  http://www.thedailybeast.com/newsweek/2009/06/18/christian-soldiers.html

  http://www.aljazeera.com/news/asia/2009/05/200953201315854832.html

 9. naar my bekend is myn Kampf in Duitsland verboden lectuur,
  incommunistische landen is een waslyst van verboden boeken.
  De Koran is moeilijk te lezen, heel anders van opzet dan de Bybel.

  Boeken verbieden is nooit goed.

Reacties zijn gesloten.