Ik ben deze kutsite wel zo fucking beu

Toen ik in juni 2009 begon met een oldschool blogje om de PVV in de zeik te zetten verwachtte ik geen applaus of juichende menigten. Maar waar ik wel een piepklein beetje op hoopte was een ja hoe noem je dat een stukje aansluiting bij andere mensen die net als ik een hekel hebben aan nazi’s.

Maar al snel bleek dat ik een obsessieve gek was, uiteraard ook erger dan Wilders, veel erger zelfs, en dat niet alleen, ik was een ontslagen werkloze alcoholistische psychopaat, klaar om het pistool van Volkert van der G. over te nemen, uiteraard was ik ook “extreemlinks”, deze site is ook “extreemlinks” en uiteraard ben ik een warm aanhanger van de Islamitische Staat en laten we vooral niet vergeten dat ik een jodenhater ben.

Zelf schrijf ik nooit iets over jodenhaat maar dat is geen beletsel voor mensen om mij van dit afschuwelijke feit te beschuldigen. En niet soms, maar echt heel erg vaak. Ik heb het over honderden keren per jaar. Honderden keren per jaar neemt iemand de moeite om ergens op het internet te schrijven dat ik, of een willekeurig ander redactielid, een jodenhater ben.

Dat deze site “extreemlinks” is “behoeft geen betoog” volgens mensen die er kennelijk voor doorgeleerd hebben. Ik wacht nog altijd op iemand die mij 1 extreemlinks artikel van mijn hand kan laten zien. Of 1 zin uit 1 van mijn 6000 artikelen waaruit blijkt dat ik een jodenhater ben.

Ik ben trouwens ook een Internationale Socialist. Wist u dat? Maar dan moet je het “inter” weglaten. Want dan weet je wat ik ben. Een nazi. Een jodenhatende werkloze ontslagen bruinhemd.

Dat zijn de dingen die men in het openbaar over mij beweert. Ik praat dan niet over de HONDERDEN emails die ik de afgelopen 5 jaar heb gehad. Waarin staat dat ik dood moet of op zijn minst worden opgesloten in een donker hokje.

Reacties op deze site daar zijn we maar mee gestopt. Want om voor de tienduizendste keer te lezen dat ik een baan moet gaan zoeken, dat de PVV de allergrootste partij ter wereld is, en dat ik zelf maar asielzoekers in huis moet nemen gaat vervelen. “Kijk om je heen” zeggen ze dan. Altijd.

Wel ik kijk om me heen meer dan mij lief is. En wat zie ik? Nazitoespraken in de 2e kamer. “Fatsoenlijke” partijen die PVV-standpunten overnemen. “Kwaliteitskranten” die achterlijke Geenstijllulkoek nakakelen. Verzetsbladen die schrijven dat ik een antisemiet ben.

Als je over 20 jaar mij googelt dan weet je wat ik was, een jodenhatende extreemlinkse nazi. Pedo.

Dus is het verstandig om met deze site door te gaan? Mensen die mij kennen, en die ik waardeer om hun verstandige inzichten, vertonen 2 reacties. Reactie 1 is STOPPEN. Reactie 2 is, geen reactie.

Ik ken eigenlijk niemand die wel eens tegen mij zegt ga door. Echt helemaal niemand. Het beste kan ik voor mijzelf gaan zorgen en proberen me niet al te veel te storen aan het racisme en al die andere vuiligheid waar we tegenwoordig mee te maken hebben en wat tegenwoordig “normaal” is.

Gerrit Jan van der Veen overviel het bevolkingsregister. In dit land kunnen de autoriteiten nu op de meter nauwkeurig zien waar ik nu ben. En of ik er verdacht uitzie. Er zal nooit een verzetsheld opstaan die dit tij nog kan keren.

Wie zei ooit “Ieder voor zich en God voor ons allen”? Nou die had waarschijnlijk gelijk.

5 gedachten over “Ik ben deze kutsite wel zo fucking beu”

  1. Pingback: Laat die kutsite nog maar even doorgaan | Krapuul

  2. Pingback: Laat me niet alleen | Krapuul

  3. Pingback: GA DOOR!!! | Krapuul

  4. Pingback: Wat wilden ze graag dat ik zou stoppen | Krapuul

  5. Pingback: Blij met Krapuul | Krapuul

Reacties zijn gesloten.