“Partij” voor de Vrijheid

pigMoet je voor de gein eens naar de website van de PVV gaan en dan op de knop “Partij” klikken. Geert heeft een nieuw design en nu dus ook een knop “Partij”. Ik zag ‘m staan en dacht “Partij?” dus klikte ik erop en toen “Oh ja”.

:mrgreen:

Anyway, ik moest daardoor ineens aan onze donateurs denken. Mede dankzij hun (zeer) royale bijdragen kunnen we ons na 9 juni eens in een betere, overzichtelijkere, layout gaan steken. Wat ook nog in de planning zit is een stichting oprichten. Ik bedoel Wilders een stichting, Krapuul ook een stichting. Nee hoor, ik heb een macro kaart nodig zodat ik daar gamba’s kan kopen.

Als het zo doorgaat kunnen we op de komende redactieparty ook nog Ali B. inhuren met de Meiden van Halal als achtergrond koor. 🙂

😎 Donateurs, bedankt! 😎

De licht relativerende opmerking die tegenwoordig cursief onder diverse stukjes op krapuul staan hebben we trouwens afgekeken bij Frontaalnaakt, maar die zal het ook wel niet van zichzelf hebben. 😉

8 gedachten over ““Partij” voor de Vrijheid”

 1. “tijger garnalen” 😎

  gamba’s kan je overal kopen, beetje ordi.

  donateurs? geweldig, krapuul? feli daarmee.

  een makro kaart heb je zo. gewoon sjoemelen (als je dat kan), dat doen de meeste mensen. veel controle is/was er niet. zolang er maar gekocht wordt.
  behalve die garnalen dan wel hard weg rennen. want een farce verder die “sla maar in winkel”, die niet zo goedkoop is als men denkt.

  jammer dat alles bij “partij” (Stichting) in het Engels geschreven is. wat moet de achterban daar mee? verder stukje over verwijdering/weigering in dat Monschau wel ontroerend.

  de tranen in mijn ogen bij die verdediging die komt uit het buitenland. een werkelijk, miskende, echte gekleurde Nederlandse Indo en daar moet hij zijn steun vandaan halen 👿

  Monschau, u heeft een held uitgekotst.

 2. ISPC raad ik je aan. (dan wel een hotel, restaurant of pension “sjoemelen”).

  maar daar inkopen is een ander niveau dan de Makro.

  is er al antwoord uit Monschau??? die gaan nog spijt krijgen.

 3. Ja werkelijk uitstekende donaties ontvangen. 😎

  Stichting is wel handig in verband met subsidie aanvragen enzo. 🙂

 4. JvdHeuvel.

  tja, weet er nix van, van Stichtingen. maar ik ben bang voor “enge” Stichtingen. (die heb ik in het verleden ook mee mogen maken. GW was niet de eerste).

  je zal je er wel in verdiepen verder en ik wens je alle succes. ik ben ervan overtuigd dat je een goede keuze gaat maken. hoe en wat dan ook.

  en feli met de donaties. en feli ook dat Krapuul “gewaardeerd wordt en zijn nut bewezen heeft”.

  (moet nog ff naar de muur van het consulaat van de Paus, daar hangt een stek van klimop die ik nog niet heb. ff knippen). (ehm off topic). 😎

 5. so, het is gelukt. maar had ik iemand hier die wat langer was dan een betere stek.

  maar Krapuul heeft is met meer 😎 en niet alleen.

  mooi bericht vanavond, dat van Krapuul.

  lekker slapen nu, 1.44 (wel erg off topic ff 🙁

 6. herstel: (en eerst kijken dan klikken :mrgreen:

  “so, het is gelukt, maar had ik iemand hier die wat langer was, dan een betere stek.

  maar Krapuul heeft iets meer 😎 en staat niet alleen. 😎

  mooi bericht vanavond, dat van Krapuul.

  lekker slapen nu, 1.44 (wel erg off topic ff 🙁

 7. Nou asjeblief naar bed, Info! Het is hier ook 1u 44, maar bij hun is het nog maar 0:44. dus die lezen die onzin allemaal als ze van de bevrijdingsfeesten thuiskomen.

 8. De licht relativerende opmerking die tegenwoordig cursief onder diverse stukjes op krapuul staan hebben we trouwens afgekeken bij Frontaalnaakt, maar die zal het ook wel niet van zichzelf hebben. 😉

  Inderdaad. 🙂 Maar het is leuk, toch?

Reacties zijn gesloten.