Doe ook eens stemwijzeren

Net stemwijzer gedaan. De partij waar ik al 10 jaar lid van ben staat halverwege :mrgreen: . Maar dat komt omdat er geen vragen gesteld werden over sommige onderwerpen die ik zelf heel erg belangrijk vind. Een andere, niet nader te noemen, bepaalde partij staat helemaal onderaan, met kennelijk toch een paar raakvlakjes. B.t.w. de stemwijzer schijnt ook “misleidend” te zijn.

2 gedachten over “Doe ook eens stemwijzeren”

 1. klopt

  1 is een partij waar ik ooit een keer op gestemd heb.
  stratetgisch stemmen?
  2 een partij waar ik in het verleden op stemde
  3 mijn partij waar ik ook allang lid van ben. als laatste.

  inderdaad veel gemist aan vragen.

  die andere ook gedaan. dinges.

  leuks is wel dat ik het VERST van de SGP afsta. (en consorten).

 2. Nee bij stemwijzer sta ik niet het verst bij de SGP vandaan, bij kieskompas wel.

Reacties zijn gesloten.