Partij Vol Vreemdelingen

Onderstaande is een gastbijdrage van Jan Willem Grift. Jan Willem heeft ook een eigen site.

Nog maar een maandje tot de verkiezingen en flinke tegenslag voor Geert Wilders. Hij zit met zijn handen in zijn peroxidesprieten. Hoe moet het verder met zijn kindje, dat vruchteloze pogingen doet om volwassen te worden? Terwijl Geert hard zijn best doet om allerlei vreemdelingen het land uit te werken, stroomt zijn eigen partij er vol mee. Naast types van bedenkelijk allooi, die reeds in de PVV-fractie zitten, verschijnt de ene na de andere kwibus op de kieslijst voor de komende verkiezingen. Ik denk dat Wilders de beveiligingsbokito’s, die dag en nacht over hem waken, beter screent dan zijn actieve aanhangers. Een sollicitatiebrief met minder dan vijftien spelfouten en je staat op zijn lijst. Wie denkt dat drankorgel Hero Drinkman slechts één vreemde eend in de bijt is, komt bedrogen uit. Als het een beetje tegenzit, krijgt Den Haag straks een tsunami aan onbekwame, incompetente gelukszoekers te verwerken. Geert wéét dat en zit er enorm mee in zijn maag. Het liefst kloont hij zichzelf een keertje of twintig en vormt hij daarmee de nieuwe regering. Nu dat niet tot de mogelijkheden behoort, zit Wilders opgescheept met een stelletje egoïstische paljassen, waar zelfs Louis van Gaal en Jose Mourinho sámen nog geen team van kunnen smeden. Geert noemde de val van Balkenende IV een zegen voor het volk, maar het lijkt een vloek voor zijn partij te worden.

Vreemde snuiters
Vreemde snuiters
Het begon met de journaliste, die zich aanmeldde als stagiaire en prompt het hulpje van Geert werd. Daar vertoonde het wervingsapparaat van de PVV al ernstige gebreken en die zijn alleen maar zichtbaarder geworden. Ik denk serieus dat Geert niet weet wat hij op het internet allemaal kan vinden. Anders was hij er in een mum van tijd achter dat zijn oogappeltje Arjan Brogt heeft gerommeld met zijn studiefinanciering, dat het geheime wapen van de PVV, Gidi Markuszower, een ware wapenfetisj heeft en dat belofte Mellony van Hemert al jokkebrokkend een boekje in elkaar heeft geflanst. Geheel vrijwillig hebben deze piassen, na de funeste openbaring van hun verleden, van hun kandidatuur afgezien. Wat een door Geert gemiste kans is dát! Heeft hij een uitgelezen kans om ongewenste vreemdelingen er keihard uit te lazeren, laat hij ze vrijwillig vertrekken. Met zoveel uitsmijters in je buurt is het toch niet zo moeilijk om ze uit de partij te bonjouren op een manier zoals hij dat met bepaalde bevolkingsgroepen voor ogen heeft. Wat mij betreft prachtige symboliek voor de partij van Wilders. Eerst een hoop geblaat over ongewenste vreemdelingen en als er harde actie verwacht wordt, dan geeft men niet thuis. Maar Wilders krijgt zeker nog kansen om zijn opruimbeleid uit te voeren. Op zijn lijst staat immers nog een halve gare, die graag met een pistool tegen zijn hoofd gefotografeerd wordt. Wat te denken van zijn nummer 3; een tweederangs advocate, die de door Geert zo gehate imams verdedigt? Of van PVV-joker Ludriks, die graag de Rambo uithangt in zijn vrije tijd? Al met al ruim voldoende vreemdelingenmateriaal om mee te oefenen denk ik zo. Met het grut dat overblijft, zal zijn partij nooit volwassen worden.

20 gedachten over “Partij Vol Vreemdelingen”

 1. Tjee, Én deze “gastredacteur Heb Je Ván …? …ambtenaren.blog.nl….tweedekamer.blog.nl,geenstijl,zapruder of zaplog , ekudos , hartenziel ,of een site waar Rassen haatzaaiende joden er een door Ons betaalde dagtaak van maken zo veel mogelijk , politiek hén gunstiggezinde , angst en haat te zaaien ?
  Op amtenaren .blog.nl zijn dat trouwens zelfs twee rechters ook nog , die moeten dán oprecht én eerlijk én onafhankelijk Jouw Kind de cel indraaien !
  Indien Je Autochtoon Bent , Wél een Nádéél Dán!

  Of klokkenluideronline.nl Waar de j#odse daders , een rechter , een ovj , driftig meecommenten inzake hun daden ?

  Maar dat gedrag omtrent Geert Wilders lijkt Wel een Autoimmuunziekte , en dán zijn die j#den en semieten de fagen !

  Ik Snap de totaal debiele arrogantie in die tekst ook Niet , ALLE huidige partijen , Ook die van de j#den , hebben Zich uit den treure Bewezen “Dé Oplossing Niét te Zijn “…Máár Zelfs HÈT PRÒBLÈÈM!

  EN Dán Nóg , Ná Alle Schade Èn Ellende Àán gedaan , Nóg zulke uit de duim gezogen , totaal ongefundeerde fantastentaal ?

  Ga fietsen !

 2. Apropo die aanslag op de Democratie , tegen Hero Brinkman in die bar , was een opzetje van van ernst hirsch ballin en pechthold , die zonder misdaad en bedrog Niét één stem kunnen krijgen !
  Om de Democratie te schaden !

 3. #4. Wim – en wat wilt U met uw oneliner nu eigenlijk zeggen?

  het linksetuig had hitler nog wat kunne leren

  gezien uw woordgebruik ben ik belangstellend naar uw inhoud.

 4. Ik ben meer geinteresseerd in on topic reacties. Met andere woorden: ook voor Wim geldt; on topic en anders opzouten.

 5. #1 hextraatje met het HOOFDLETTER probleem, die is ontopic?

  wat een onderbuik kletspraat. 😆

 6. #9. hextraatje 😛 “Frankenstein” is weer wel met een hoofdletter.

  Tja, die man met een potlood op zijn neus, in zijn neus of spelend met zijn neus, is een Indo, ook een rare snuiter. Maar dat is bekend.

  U beweert maar weer iets. Beetje aandacht vragen hier? Wat bedoelt u eigenlijk? 🙄

 7. Tjee vdheuvel , Ik Zeg Hier Wat en je begint gelijk over joden te zeuren ?
  Wát héb jíj dán mét joden?

  Je draait de hele Wereld ook wél om zó , Waarheidsgetrouwer ÍS …Wát hébben die joden Tóch mét Òns Stééds !

  Je Moest Eens Weten hoé die joden van jou met Je Kinderen te keer gaan op schoolreisjes en de Enige Bron van drugsverslavingen zijn , daar ze dat de Kinderen op die schoolreisjes voeren !

  De heroine en ghb is nog Jaren na deze daden van medemenselijkheid ( je hád het tóch óver mensen?) te Vinden in Je Kind !
  De Reproductieremmers en Spieratrofyverwekkers Wellicht Nóg Lánger!

  Ze bepalen Zélfs op de lagere scholen al , Wélk Kind naar de bordelen Zál Gáán !!!

  http://spam.php

  Trouwens wié plaatst hiér fotos van joden en gebruikt dát dan tégen een PVV , de idigeneriaal ?
  Kán Mijn en Dijn Niet uit Elkaar Houden !
  Sláchtoffers Én dáders Dús Òók Niét !!!

  Als Je Zó Gráág Op Komt Voor Zwakkeren en Weerlozen , is de jood Wél Je Láátste Keuze , Béter de Kinderen Dán Máár , is het Niet , Júist Beschermen Tégen dit soort beesten !

  Dát Zíjn Pás Zwakken en Weerlozen !!!

  Ik Hoop dat dit Niét Wéér de zó veelste joodse manipulatieblog of forum is Waar het Net Mee Bezaait is ?

  Nou jij weer jodenliefje !

  http://spam.html

 8. Deze site is van mij. Wist jij dat?

  Vanaf nu gaan hier de volgende dingen gelden voor jou:

  1 geen off topic kletspraat meer over Joden.
  2 Normaal schrijven zonder idiote accenten en zonder onzinnig hoofdlettergebruik.
  3 Je probeert met je reacties een nuttige bijdrage te leveren.
  4 Verder houd je je aan de regels http://www.krapuul.nl/faq/regels/

  Zo niet dan is het einde oefening.

 9. #12. hextraatje –

  U heeft een onderbuik HOOFLETTER probleem. Verder bent u een ster in het “vermijden” van het topic.
  Ook is uw geschreven tekst niet te volgen, onleesbaar en onbegrijpelijk.

  Vraagje: Gebruikt u Krapuul om uw enge linkjes te promoten? 😎

  Wat vindt u van de kerstboom? Trouwens pindakaas is ook besmet (pas mij ff aan).

  Fijne dag, 30 graden hier,maar wasmachine problem houdt mij even thuis).

 10. er ontbreekt een D.

  een HOOFDLETTER probleem. (buiten de andere problemen. advies: zoek hulp, u bent in de war).

 11. Mag het ook inhoudelijk AUB en niet over spelling. Hiermee wordt de draad van de schrijver alleen maar verstierd. Als u niks inhoudelijks te melden heeft, doe het dan ook niet.

 12. ja dat is die @info
  Die zit over al op krapuul de boel aan te schijten en Draden te Saboteren

 13. Het feit dat kritiek leveren op een andere reageerder kennelijk de enige reden is dat jij hier komt levert je bij deze een IP ban op. Groeten.

Reacties zijn gesloten.