Kieskompas en Stemwijzer maken ruzie

Uitbaters van twee ‘kieshulpen’ op internet zijn zaterdag de strijd met elkaar aangegaan over de betrouwbaarheid van hun diensten. Politicoloog André Krouwel van Kieskompas stelt dat marktleider StemWijzer misleidend te werk gaat. (Telegraaf)

Schokkend nietwaar? Hoe moet ik nu bepalen waar ik op ga stemmen 😯

Geintje ik heb stemwijzer al gedaan, uitkomst was volgens verwachting. Zal nu kieskomas ook even doen.

Update: uitkomst kieskompas iets anders dan stemwijzer. Maar goed genoeg voor mij. Ik snap het alleen niet helemaal, dit keer staat de SGP het verst bij mij vandaan, terwijl ik bij “religieuze scholen moeten homosexuelen kunnen weigeren” notabene ja heb ingevuld. Dat lijkt me toch wel een SGP standpunt of niet?

1 gedachte over “Kieskompas en Stemwijzer maken ruzie”

  1. Als ik bij kieskompas bij alles “helemaal niet mee eens” invul kom ik uit bij de PvdA. En als ik bij alles “helemaal mee eens” invul bij TON.

    🙄

Reacties zijn gesloten.