Rabiaatrechtse rioolblogs ontdekken complot tegen Geert Wilders

Is it a bird? Is it a plane? Nee is “complot”.

Amazon DE/UK/FR voert momenteel alleen nog de audio versie van Wilders’ meest recent gepubliceerde retoriek. En die CD’s zijn dan niet op voorraad, hebben een levertijd van enkele weken, of zijn slechts via een third party leverbaar.

Dit is natuurlijk onacceptabel.

Wat eigenlijk de bedoeling is, is het volgende: indien De Lijder een boek publiceert dan dienen de online warenhuizen wereldwijd voldoende palletplaatsen in hun distributiecentra beschikbaar te maken voor optimale verheffing van Het Volk. Ook wanneer Het Volk totaal geen belangstelling heeft voor Het Boek.

Stel bijvoorbeeld dat Amazon denkt “hee niemand wil dit boek dus misschien moeten we daar maar verder niet al te veel tijd/moeite/geld in steken” dan is dat dus:

VIRTUELE BOEKVERBRANDING (“you can smell the virtual smoke”. LOL.)

Het (Amerikaanse) bedrijf Amazon maakt zich schuldig aan deze “virtuele boekverbranding” in opdracht van de EU, de nieuwe grote vijand van Geert Wilders, zoals u misschien weet.

At least to me this appears to be a case of covert censorship on the part of the EU. It would not surprise me in the least that the EU leaned on Amazon’s European subsidiaries to minimize distribution of what they consider offensive material.

Er zijn namelijk wetten in de EU die het boek van Wilders verboden hebben!

I’ll bet these vanishing acts Amazon is using are done in the name of the barbaric EU “constitutional” rules on forbidden speech for dhimmis

Niet alleen heeft de EU het boek van Wilders verboden, er heeft ook acute islamisering toegeslagen bij Amazon:

It certainly does look as if Amazon has submitted to Islam.

😀

Voor meer gekkigheid check de analyse van gatesofvienna, die op hun site een tsunami van bruine onderbuikbroekhoest vrijuit laten lopen en ook linken naar andere Wilders-complot-gekjes.

Wat nu? Misschien kan de PVV-fractie middels kamervragen Ufo Rosenthal wel dwingen om Amazon op de knieën te krijgen zodat ze terugkeren van hun onderwerping aan de islam. Het is maar een idee voor een oplossing. Of misschien kunnen de gezamenlijke Nederlandse parlementsleden wel een Global Distributiecentrum opstarten ter verspreiding van Het Boek Van De Lijder. Ze hebben nu toch al niet veel te doen en gezien de belangstelling voor Wilders’ boek verandert daar dan niet veel aan.

Eventueel kan Amazon het boek ook gratis weggeven. Misschien dat er dan meer belangstelling voor het boek komt. Zou u een gratis boek van Wilders willen hebben? Ik niet.

Via de tips (dank Gert Kok)

2 gedachten over “Rabiaatrechtse rioolblogs ontdekken complot tegen Geert Wilders”

  1. Geert Wilders en Sein Kampf. Misschien is deze trieste partij in 1-go als aanmaakblokken te verkopen aan die enge evangelische Koranverbrander in de VS?

  2. Eh dit is toch gewoon de aanbeden marktwerking? Geen vraag, geen voorraad, lange levertijd. Of is dat voor deze mensen rocket science?

Reacties zijn gesloten.