Adverteerders op deze site

Om de zoveel tijd word je weer eens geconfronteerd met een poging van The Dark Side om je het leven onmogelijk te maken. Soms komt alles tegelijk. Dit keer kwamen trouwens ook een paar dingen tegelijk. Ik wil niet teveel in detail vervallen, immers “Feind hört mit” en ik wil ook niet in een slachtofferrol vervallen, maar dit keer is er o.a. iemand in geslaagd om google ervan te overtuigen dat er bij ons content staat die niet door de beugel kan.

Wat dan? Hoor ik u vragen. Goede vraag. Nou geen ruk uiteraard. Google wil de internetters een plezierige internet-ervaring geven en viel bij ons over een artikel met een paar onprettige afbeeldingen. Niet dat wij de enige site op het internet zijn met onprettige afbeeldingen maar ook google houdt niet van klagende mensen dus vandaar. Maar goed zoveel onprettige afbeeldingen hebben wij nou ook weer niet en en op advies van google heb ik even onze hele site, alle 20.000 artikelen, gescand op onprettige afbeeldingen en vervolgens aan google gemeld dat de onprettige afbeeldingen weg waren.

Vervolgens zei google “dank u wel voor uw reactie maar na grondig bestuderen van uw site hebben wij nu een artikel gevonden met een paar onprettige woordjes. Wij adviseren u om uw site (alle 20.000 artikelen en 200.000 reacties) even nauwkeurig te scannen op onprettige woordjes want wij geven de internetters graag een plezierige internetervaring.”

Ik heb uiteraard alle tijd van de wereld. Maar ik heb besloten om eens verder te kijken dan google ads. Ik ga niet alle miljarden woordjes op deze site op een goudschaaltje wegen om de internetters van google een plezierige internetervaring te gunnen.

Daarom verschijnen er momenteel advertenties op deze site van verschillende advertentienetwerken. Soms niet al te fraai. Soms ronduit lelijk. Er zijn klachten geweest over lawaai-advertenties.

Sorry.

Er is zelfs de kans dat er nog veel meer en nog veel onplezierigere advertenties verschijnen. Niet omdat ik er rijk van wil worden. The Dark Side heeft er vorige jaar nog voor gezorgd dat wij hier geen winst draaien maar zelfs iedere maand met de pet moeten rondgaan om de site in de lucht te kunnen houden. Geen probleem hoor, doen wij met liefde. Het Vrije Woord in dit land is niet een gratuite vrij woordje maar kost KLAUWEN vol met geld.

Meerdere advertentienetwerken op deze site leveren niet alleen meer op maar geven The Dark Side ook het nodige extra werk om ons te saboteren. We willen best kapot maar je moet er wel wat moeite voor doen, Asscher en je hooivorkenbrigade.

Vandaar dat wij er vanuit gaan dat u er mee zult kunnen leven dat er soms een onwelgevallige advertentie op deze site wordt geplaatst. Klagen over advertenties mag uiteraard, maar kost 30 euro per zin. Direct te voldoen.

1 gedachte over “Adverteerders op deze site”

  1. Pingback: “To p’tekt our freems and d’mocracy” | Krapuul

Reacties zijn gesloten.