Heeft Paul Wilders soms geen recht op een mening?

Vrijheid van meningsuiting is voor sommige mensen Het Grootste Goed. Er zijn echter twee uitzonderingen; 1 de mening in kwestie is deze mensen onwelgevallig, en dan moet die persoon het zwijgen opgelegd worden 2 de persoon die de mening uit is de verkeerde persoon, en dient daarom te zwijgen.

Zo is het met Paul Wilders. Inderdaad “broer van”. Ik linkte hier ergens naar een artikeltje van Paul Wilders en dat had ik niet mogen doen, want: er is een “brouillage” tussen de broers. Dus “diskwalificeert Paul Wilders zichzelf als waarnemer”.

Ik snap dat niet. Want een broer die gebrouilleerd is met zijn broer heeft bij mij nog steeds recht op een mening en kan, wat mij betreft, ook prima waarnemen, indien hij zich daartoe geroepen voelt.

Tuig van de richelDe andere uitzondering, dat de mening onwelgevallig is, vinden wij terug bij hetnieuwejournaal. Weliswaar wordt ook hier gepoogd Paul Wilders te diskwalificeren vanwege zijn verwantschap met Geert Wilders maar… Oh nee, geen maar. Het ligt aan het broer-zijn dat e.e.a. niet klopt. Andere argumenten ontbreken.

De schrijver van het stukje op hetnieuwejournaal is Tim Engelbart.

De superoplettende krapuul lezer kent Tim Engelbart nog als het pas ontluikende rechtse bloggertje bij Stan de Jong, vanwege de keiharde leugens die hij daar verkoopt over o.a. ondergetekende.

Als je wil reageren op het stuk op hetnieuwejournaal dan kan dat, en wel op de verwante website artikel7.nu. Dit is een website waar tegenwoordig de reacties op diverse haatlogs (waar reageren niet mogelijk is) verzameld worden.

De superoplettende krapuul lezer weet dat artikel7.nu gerund wordt door o.a. zande en Hannibal. Anti-democraten en anti-vrijheid van meningsuiters die in januari nog geprobeerd hebben om hier bij krapuul door middel van samenzwering, stalking en bedreiging de boel te saboteren, toen nog in naam van dagelijksestandaard figuren Frank Verhoef en Joshua Livestro (aan wie ze tegenwoordig verantwoording afleggen weet ik niet). Omdat mijn mening ze onwelgevallig was.

Kort samengevat; Paul Wilders heeft wel degelijk recht op een mening, en de mensen die anders beweren kunt u maar beter niet vertrouwen.

Update: lees nu ook het vervolg.

1 gedachte over “Heeft Paul Wilders soms geen recht op een mening?”

  1. Pingback: Heeft Paul Wilders soms geen recht op een mening? ~ vervolg – Krapuul

Reacties zijn gesloten.