Heeft Paul Wilders soms geen recht op een mening? ~ vervolg

Spreek ik eerder vandaag mijn verbazing uit over de wijze waarop bepaalde griezels de mening van Paul “broer van” Wilders afserveren als verboden om naar te luisteren aangezien hij “broer van” is, wijst iemand mij op deze column van Ephimenco; die verklaart Paul Wilders gemakshalve gewoon voor gek. Ik blijf toch maar bij mijn conclusie van eerder vandaag; Paul Wilders heeft recht op een mening en de mensen die anders beweren kun je maar beter niet vertrouwen.

3 gedachten over “Heeft Paul Wilders soms geen recht op een mening? ~ vervolg”

  1. Onbegrijpelijk hoe iemand de broer die het meest stabiel en redelijk is voor gek verklaart en de broer die als een malloot om zich heen slaat naar alles wat anders is links laat liggen.

    rare vogel.

  2. Tja Ephimenco , ooit was dit een redelijk neutrale columinist , maar vergeet niet dat wat voor Wilders geldt t.a.v. “het wreker zijn van zijn Indo voorouders” ook voor Ephimenco geldt , als boze “Pied Noir” heeft hij de zelfde aversie tegen die Moslims ( in zijn geval gegrondvest in de Algerijnse onafhankelijkheidsverklaring i.p.v. de Indonesiese )welke zomaar de kolonialen hun land uit schopte..

  3. #1. GJ – natuurlijk wordt de gekte herkend door andere gekken? vandaar, eindelijk gekke erkenning.

Reacties zijn gesloten.