9 gedachten over “Eindelijk lekker weer”

 1. Goedemorgen,deze site was niet bij mij bekend, kom er toevallig via via op. Het valt mij wel op dat hier behoorlijk politiek en bovendien anti-Wilders wordt gedacht.Ik denk dat jullie wel in gedachten moeten houden dat Wilders, net als voorheen Fortuin, de Haagse gemoederen flink heeft wakker geschud en dat diverse gevestigde partijen al heel wat standpunten van Wilders hebben overgenomen, alleen in een wat minder uitgesproken vorm.

 2. Voor de een heerlijk weer voor de ander een last. Zet net mn raam open en krijg gelijk irritatie.

 3. Ik werk vandaag thuis, althans bij mijn vriendin. Ben net effe buiten geweest. Echt heerlijk. Jonge zwaantjes voor de deur. 😎

 4. @ 4 Heerlijke he. Ik krijg er alleen last van als er pollen in de lucht zijn, wat nu het geval is. Maar ik heb nu wel dat zomer gevoel voor het eerst dit jaar. 😎
  Ik heb wel 2 jonge duifjes op mijn balkon gehad. De ouders hadden een nest gemaakt in een bloempot. Maar inmiddels zijn ze hem weer gevlogen.

 5. #3, Sjef, ik ken het. heb al 30 jaar last van allergie. je gebruikt toch wel medicijnen? want erg moe kan je er ook van worden, van allergische reacties.

  en de laatste jaren zomers binnen gezeten, alles dicht en een airco. lekker opgesloten.

  vervelende in Nederland, kijk die pollen verwachting, dat het van het voorjaar tot het najaar duurt.

  maar echt last kreeg ik pas de laatste jaren. daarvoor hielpen medicijnen behoorlijk.

  nu al weken ramen open, balkondeuren open, dag- en nacht. wel medicijnen nog, maar minder. heerlijk koel nu 😛 24 graden. 2 dagen geleden nog 35 en 24 in de nacht.

  maar ik gun jullie het mooie weer hoor. en mijzelf het feit dat ik naar buiten kan 😎

 6. Ik geloof er geen barst van. Let maar op wat het hoogtepunt is op 1e pinksterdag,niks 20 graden of meer maar regen. 🙁

 7. #7. Henk, wel positief blijven denken. je maakt de
  “weergoden boos”.

  het worden heerlijke “vrije” dagen 🙂

  ik gun het iedereen van harte.

 8. @ Henk

  Ik prefereer een behaaglijke 20 graden boven een beklemmende 26 graden. Nadeel van Nederland is het zeeklimaat en dat brengt met hoge temperaturen ook gelijk dat benauwde mee.

Reacties zijn gesloten.