Die gereformeerden zijn een beetje zelfdestructief bezig als je het mij vraagt

it-clown4-150x150Zo was er zaterdag een jaarvergadering van de Landelijke stichting tot bevordering van de staatkundig gereformeerde beginselen in Barneveld, waar o.a. het volgende ter sprake kwam:

Op ’t Hof reageerde op een vraag hoe de gereformeerde gezindte invulling moet geven aan de strijd tegen de islam. Hij stelde dat „liefde voor de mohammedaan als mens” noodzakelijk is, maar dat dit gepaard moet gaan „met een volstrekte afwijzing van het mohammedanisme” voor wat betreft alle uitingen in het openbare leven. „Het is mij een raadsel waarom de SGP principieel gezien niet voor een verbod op openbare verkoop van de Koran heeft gestemd.” (RefDag)

En het is mij een raadsel waarom sommige gereformeerden zo hun uiterste best doen om andere religies te saboteren. Ze kunnen zelf zomaar de volgende zijn. En dan moeten wij hier een site gaan onderhouden over grefofobie en zwarte kousendiscriminatie. Wij zijn er klaar voor.

7 gedachten over “Die gereformeerden zijn een beetje zelfdestructief bezig als je het mij vraagt”

  1. En het is mij een raadsel waarom sommige gereformeerden zo hun uiterste best doen om andere religies te saboteren.

    Dezelfde reden waarom het Islamitische equivalent van de Gristenfundi’s zo zijn best doet, Monotheïsme. Kort gezegd mijn god is alomvattend en is beter dan die van jullie. Vandaar dat Op ’t Hof stelt:

    „liefde voor de mohammedaan als mens” noodzakelijk is, maar dat dit gepaard moet gaan „met een volstrekte afwijzing van het mohammedanisme”

  2. Dit stukje was overigens voor Peter Breedveld van FN aanleiding om mij op Twitter uit te schelden voor “net zo erg als Wilders” o.i.d.

    :mrgreen:

  3. Peter Breedveld, dat is toch die gozer met die nazi-naaktfoto’s op zijn weblog?

Reacties zijn gesloten.