Wedstrijdje: wie is het meest ranzige stuk leugenachtig VVD-vreten dat u kent?

Dit is er zoëen

Vorig jaar won Aptroot de Pinokkio-award van het toentertijd nog bestaand dagblad De Pers. Maar dat was 2011 en inmiddels is het 2012. Daarnaast weten we inmiddels dat liegen en bedriegen behoort tot de core-business van de VVD’er en dus moet er wel zoiets bestaan als De Allergoorste VVD-leugenaar in de History of the Universe. De VVD List & Bedrog Lifetime Achievement Award. Wat lijkt het me nou heerlijk als u allemaal eens in de pen klimt en een essay schrijft van minimaal 400 en maximaal 600 woorden wie volgens u de ranzigste is.

En ik bedoel dan de kernkwaliteit List & Bedrog hè, het mag ook over dat andere super-VVD-ambacht “Graaien ende Snaaien” gaan, mits er een duidelijke List & Bedrog component is.

De winnaar van deze essaywedstrijd krijgt, afhankelijk van het succes van de wedstrijd en van het individuele essay, een mooie prijs:

– Levenslang gratis Krapuul-lidmaatschap
– Een echte Krapuul “Leugenachtige VVD’er” Essay-Wedstrijd-Award op linnen.
– Een substantieel geldbedrag. VVD-stijl, zwart dus.
– En meer! Dat moeten we nog verzinnen.

De jurering werkt als volgt: ik weet hoe onmogelijk het is om voor zoiets als dit een jury samen te stellen, maar ik stel me er persoonlijk voor garant dat de jurering zo democratisch mogelijk zal plaatsvinden.

Niemand, ook ik niet, ook andere redactieleden niet, is uitgesloten van deelname. Meer dan 1 inzending is niet alleen toegestaan maar juichen we toe.

Veel succes met deze eervolle competitie.

May the best (wo)man win!

Onthoud: succes is een keuze. Je kan gaan zitten kniezen of klagen. Of je pakt je kroontjespen of USB-keyboard en je schrijft de meest ranzige biografie van de walgelijkste VVD’er die je kent!

U kunt inzenden tot 11 september 2012.

P.S.: Het ligt voor de hand om allemaal over Wiegel te schrijven, maar juist een goed essay over kleiner leugenachtig maar toch professioneel VVD-grut, zoals bijvoorbeeld een Frank de Grave wordt ook van harte aangemoedigd. Het mag zelfs over uw gemankeerde VVD-buurman gaan, mits we hier te maken hebben met typische VVD-stijl List & Bedrog. De door u genoemde feiten dienen helaas wel objectief te verifiëren te zijn. We willen geen lasterproces van de eeuw. Hoewel dat natuurlijk ook hilarisch zou zijn!

P.P.S: Stuur je superverhaal over je oneerlijke VVD’er naar openpodium@krapuul.nl met in het subject: VVD – List & Bedrog. Vermeld in je mail een titel, en de naam (pseudoniem is toegestaan) waaronder je wil dat we het stuk publiceren.

3 gedachten over “Wedstrijdje: wie is het meest ranzige stuk leugenachtig VVD-vreten dat u kent?”

  1. Prachtig voornemen! Moet een landelijk gebeuren worden.

    Bescheiden voorstel: winnaar krijgt bovenstaande foto als poster formaat A2 om boven het open vuur te plaatsen met hoorntjes naar eigen keuze.

  2. volgens mij is er over elke vvder wel een boek te schrijven hoeveel ze de bende belazeren deze mensen zitten bij de partij om hen zelf te verrijken volgens mij zijn het allemaal mensen die in het gewone leven niks kunnen presteren.maar in devvd voelen ze zich oppermachtig.in elke partij zitten mensen die niet deugen maar in de vvd zit er geen een die deugt dat is het verschil.

Reacties zijn gesloten.