Graven in de VVD stront: de RTL-connection

Na het fiasco met het bruine brievenbuspiskabinet rest de VVD weinig anders dan hun koekoeksjong PVV te kannibaliseren. Vandaar dus de PVV-light nonsens-retoriek in het VVD-programma. Maar daarmee is de VVD er nog niet. Naast de presentatie in de media van de VVD als prima alternatief voor xenofoben en andere onderbuikstemmers heeft de VVD ook een media-offensief op twee fronten nodig om ten eerste te benadrukken hoe kut de PVV is en tegelijkertijd te verhullen hoe kut de VVD eigenlijk zelf is.

De VVD de grootste worden? Ik moet het nog zien.

Bovenstaand citaat komt van het weblog van Kees Berghuis, chef politieke redactie RTL Nieuws, uit het bericht van 19 mei 2012.

Kees Berghuis is bovengemiddeld geinteresseerd in het wel en wee van de VVD. Niet voor niets is hij 2 jaar persvoorlichter geweest van de VVD. En vervolgens ook nog eens 3 jaar medewerker van Gerrit Zalm, zie zijn netwerkpaginaatje. En ook bij de huidige VVD-psychopatentop is hij kind aan huis.

Best interessant dat weblog van deze RTL/VVD meneer. Zo wist hij dit bijvoorbeeld al sinds 2010 over PVV’er Lucassen, de brievenbuspisser:

Lucassen deed wel meer vreemde dingen. Wat dacht u van een verkeersruzie met een begrafenisstoet? Die afsnijden, tot stilstand dwingen, uitstappen en vervolgens de lijkwagen bespugen? Dit relaas komt uit ons eigen onderzoek uit 2010. Er is aangifte voor gedaan, maar we hebben het niet gepubliceerd omdat er geen formele veroordeling op volgde. Geen lekker verhaal voor een Kamerlid (RTLnieuws).

Deze ontroerende integere reden om niet te publiceren bestaat nog steeds: geen formele veroordeling. En toch publiceert Berghuis deze lijkschennis van een PVV’er van de week zonder blikken of blozen en wel in dezelfde week dat bekend werd dat de brievenbuspissende lijkwagenspugende PVV-proleet uit de kamer zou verdwijnen. Dus what the fuck is nu ineens de plotselinge acute nieuwswaarde?

Gedurende de tijd dat Lucassen regelmatig met de rechterarm omhoog zat teneinde het bruine brievenbuspismisbaksel van voldoende steun te voorzien (en Lucassen was extreem-hard nodig want de meerderheid was, zoals u wellicht weet, extreem-minimaal) vond RTL/VVD meneer Kees Berghuis het het toppunt van integere journalistiek om het lijkwagenspuwen twee jaar lang onder de pet te houden.

En nu heeft hij zelfs een meldpunt voor niet-deugende PVV’ers geopend, deze RTL/VVD meneer Berghuis. Het grappige is dat wij hier op krapuul sinds een weekje in onze vrije tijd dagelijks diverse kolommen vullen met diverse niet-deugende VVD’ers, waar overigens dit artikeltje een voorbeeld van is. Daar heb je geen landelijke tiplijn voor nodig. Dat is gewoon even op internet ergens op het woordje VVD klikken en dan even lezen wat voor gruwelijkheden er door de VVD-proleten worden uitgebrald.

Mocht de chef politieke redactie van RTL/VVD nieuws meneer Berghuis iets afschuwelijks over de VVD tegenkomen, dan weten we dus wat hij daarmee doet: geen reet.

Even iets om in de gaten te houden voorlopig, deze RTL-connection.

P.S.: diverse (ex-)PVV malloten en sympathisanten zijn een inzamelingsactie begonnen om deze man uit te schakelen of zoiets. Zoek maar op op Twitter. Heel apart.

1 gedachte over “Graven in de VVD stront: de RTL-connection”

  1. @jvdh, je weet als niemand anders de zaken zo mooi samen te vatten:

    “Naast de presentatie in de media van de VVD als prima alternatief voor xenofoben en andere onderbuikstemmers heeft de VVD ook een media-offensief op twee fronten nodig om ten eerste te benadrukken hoe kut de PVV is en tegelijkertijd te verhullen hoe kut de VVD eigenlijk zelf is.”

    Nog iemand vragen of de PVV en VVD aan elkaar geschakeld zijn?

Reacties zijn gesloten.