5 gedachten over ““islamitische scholen mogen van mij best dicht””

 1. Islamitische scholen mogen ook van mij best dicht. Maar dit geldt OOK voor Christelijke scholen. Alleen die toevoeging kon ik, net als Renée Braams, niet kwijt bij de Stemwijzer.

 2. Er zijn zoveel dingen die ik niet kwijt kan bij de stemwijzer. Zo komt de partij waar ik lid van ben vrijwel nooit bovenaan omdat een paar dingen die er volgens mij toe doen in geen enkele stemwijzer naar voren komen.

  Ik had toevallig vandaag een leuke weddenschap met mijn vriendin en die is overtuigd SP’er en die zweerde dat ze bij iedere stemwijzer SP bovenaan zou krijgen en toen zei ik “als jij het AOW standpunt van de SP niet overneemt in je stemwijzer antwoorden krijg je ge-ga-ran-deerd SP niet bovenaan”. En ja hoor, PvdA bovenaan.

  Dat is bij stemwijzer.nl

  Weddenschap gewonnen dus. Nou moet zij een week koken. Anders had ik een week moeten koken.

 3. Ik ben van mening dat slechte scholen dicht moeten, bij een stemwijzer kwam de Moslim Partij als beste uit de bus, omdat ik wel ben voor vrij onderwijs.

 4. van mij mag dat ook wel,
  maar dan ook de christelijke en katholieke.
  dan moeten alle kinderen op dezelfde school, kunnen ze ook nog eens wat van elkaar leren.
  als je het zo laat zoals het is krijg je heel veel islamitische scholen erbij en dan kunnen die kinderen zich toch nooit goed vermengen in de Nederlandse cultuur?

 5. En waarom zouden de kinderen zich moeten vermengen met de Nederlandse cultuur ?? zodat ze net zo gaan denken , doen en handelen als de meerderheid , zich met gemak onderwerpen aan de dwang en drang van het klootjesvolk , ik pleit juist voor meer bijzonder onderwijs , meer verschillende scholen , mischien een gedeelte van de lessen , een soort “basis curriculum ” samen met andere scholen maar voor de rest ieder zijn eigen weg , lekker naar de vrije school , Islamitische school , Katholieke school , montessori ect ect ik kots zo langzamerhand van die neiging in Nederland alles to een algemene ‘leit-cultuur “terug te brengen , of het nou de PVV of de PvdA visie op die “leit-Cultuur”is . Allemaal witte geiten zonder horens geeft alleen maar geestelijke Q-koorts ..

Reacties zijn gesloten.