VVD blijft verwarrende berichten uitsturen over homodiscriminatie

VVD: sterf homo’s

Hadden we gisteren nog Jeanine Hennis-Plasschaert die verschrikkelijk trots was op wat ze heeft bereikt met betrekking tot homodiscriminatie, hoewel het belangrijkste (en trouwens zo goed als enige) wapenfeit waar we deze mevrouw van kennen is dat ze tégen een verbod op weigerambtenaren stemde, dit om het pisbruine bralkabinet van Rutte in stand te houden, want daar was namelijk de hulp van de homohaters en vrouwendiscrimineerders van de poldertaliban-SGP voor nodig, hebben we vandaag weer de VVD Amsterdam die KEIHARD in debat wil over homodriscriminatie.

Dus zelf wel een maatschappij saboteren waar homo’s zonder rare toestanden kunnen trouwen maar ondertussen rondbrallen dat je zo begaan bent met homo’s. Maar wat voor signaal geef je daarmee af, beste VVD’ers?

Juist; het signaal van A zeggen en B doen.  VVD-stijl dus.

Dat is ook waar we de Amsterdamse VVD van kennen. Zoals we daar ook VVD-wethouder Eric van der Burg van kennen.

Deze man beweert elk weekend een half uurtje lang vuil te ruimen in zijn straat. Drie plastic zakjes per keer heeft-ie dan.

Zegt-ie. Want er is nog nooit iemand die hem met zijn werkhandschoentjes op straat bezig heeft gezien. En je mag er ook niet naar komen kijken. Iedereen denkt dus dat deze wethouder een of andere zieke pathologische leugenaar is, zoals de meeste VVD’ers.

Dat is ook gemengde signalen afgeven: je maakt gewoon een kolerebende van je straat/wijk, desnoods schijt je hem iedere dag vol, zo lang  je maar in de krant en op twitter roept dat je zogenaamd mee helpt opruimen, wat niemand gelooft.

Zouden de homo’s erin trappen? Deze plotselinge homovriendelijke bejegening van de VVD’ers terwijl de homo’s een jaartje geleden nog door die zelfde VVD’ers werden uitgekotst?

Mij zou dat eerlijk gezegd verbazen maar je ziet vaak gekke dingen gebeuren bij die VVD.  Ze roepen dit en ze doen dat. Kwestie van even 1000x keihard op TV brallen en de kiezer gelooft het ook.

Zo had je bijvoorbeeld die VVD’ers die jarenlang de JSF gingen promoten bij hoge ambtenaren en militairen, middels feestjes en zeiltochtjes. Maar toen dat in het nieuws kwam waren ze dat opeens vergeten. Die feestjes en zeiltochtjes waren gratis en door niemand betaald en die JSF werd helemaal niet gepromote en die ambtenaren en hoge militairen waren gewoon toevallig vriendjes het was allemaal “voor de fun”.

Zo rolt de VVD, voor de fun.

Dat KEIHARDE homodebat is ook voor de fun, zeker aangezien we weten dat de VVD schijt op homo’s zoals we een jaartje geleden nog in de praktijk hebben kunnen zien. Als de VVD een coalitie moet aangaan met de Ku-Klux-Klan (ook niet bepaald homovriendelijk) om hun volgende pisbruine homo- en andere minderheden-vijandige schrikbewindje te faciliteren dan zullen ze dat zeker niet laten.

6 gedachten over “VVD blijft verwarrende berichten uitsturen over homodiscriminatie”

 1. Opvallend dat homoseksuele geaardheid een item is (geworden) bij de vrijheislievende FLB. Dacht dat veel homo’s – welgesteld, succesvol, gezond en vrolijk keuvelend in theater en op tv – een aangenaam onderkomen vinden/vonden bij de FLB (voor het conservatieve krapuul-deel: Firma List en Bedrog, voorheen de VVD).
  Je stemt als homo natuurlijk voornamelijk op de FLB.

  Godverdee, zie ik opeens die proletenkop van een Gerard Joling voor me, die ongenuanceerde reactionaire kweler met die nepharen (en dito muziek)… Bij uitstek zo een typetje dat er alles aan doet om de FLB naar voren te schuiven en alles dat over een redelijk denkvermogen beschikt, links is, beschaafd en weldenkend, liefst publiekelijk de grond in trapt.

 2. @jvh

  Erg goed stuk JvH! Ook het stuk gelezen op het Parool……
  Wanneer krijgen we een KEIHARDE discussie over moslim-gerelateerd pestgedrag/geweld en uitsluiting?? Wanneer worden er cijfers bekend gemaakt over antimoslim-gerelateerde incidenten????
  Oeps… schiet me ineens binnen… foutje… dat valt helaas onder de vrije meningsuiting!!! What was I thinking! :-S

 3. Joey 1

  quoot ¨Opvallend dat homoseksuele geaardheid een item is (geworden) bij de vrijheislievende FLB. Dacht dat veel homo’s – welgesteld, succesvol, gezond en vrolijk keuvelend in theater en op tv – een aangenaam onderkomen vinden/vonden bij de FLB´

  Raar vooroordeel over homo´s. Verder kijken dan neus lang is.

 4. Pingback: Fractiediscipline? Ik weet de oplossing! | Krapuul

Reacties zijn gesloten.