Geert Wilders de man die van demoniseren zijn beroep EN zijn hobby heeft gemaakt over… demoniseren

calimero_1239543982Het is weer zover; over een paar weekjes verkiezingen dus moet Geert Wilders weer gaan lopen jammeren en klagen over “demoniseren”. Dit keer tranen met tuiten in een interview bij NU:

Zou u wel samenwerkingsmogelijkheden zien?

“Het is niet aan de orde, omdat ze ons al hebben uitgesloten. Dus dat is een als/dan-vraag die ik niet ga beantwoorden. De kans op samenwerking lijkt me wel bijna nihil. Erger is dat ze ons niet om programmatische redenen, maar vooral om demoniserende redenen uitsluiten.”

“Volgens partijen als GroenLinks en D66 zijn wij racistisch en xenofoob. Dat zijn we allemaal niet. Ook de kiezers niet.” (NU)

Je zou bijna medelijden met Wilders krijgen. Bijna, maar nog niet helemaal. Nog even los van de “vraag” of Wilders en zijn kiezers xenofoob en/of racistisch zijn (xenofoob is het gros van zijn kiezers wel degelijk, en eerder heb ik al zelfstandig op wetenschappelijke wijze vastgesteld dat de Wilders standpunten niet “racistisch” zijn maar “etnicistisch” zijn, wat natuurlijk net zoiets is, en even erg is, alleen een tikkeltje moderner), is het natuurlijk helemaal een “gotspe” (gebruik ik dat lul-woord ook een keertje) dat uitgerekend Geert Wilders de Calimero gaat lopen uithangen over “demonisering” door de andere partijen.

chuckyIk heb dit al vaker toegelicht en verval niet graag in herhalingen maar ontkom daar, net als Wilders, niet altijd aan, zoals nu. Ik citeer nu bijvoorbeeld dan maar een eerder opiniestukje van mijn hand,

Demonisator Chucky Wilders demoniseert vooral zichzelf;Als we de aanhangers van de Grote Leider Wilders moeten geloven, dan is deze arme moedige man het slachtoffer van een soort samenzwering van de ” Linkse Kerk”, en zou hij “gedemoniseerd” worden.

Dit is natuurlijk je reinste kolder. Als hier iemand is die “demoniseert” dan is het Grote Heilige Chucky himself. Hij is de geboren demoniseerder. Zoek het woord “demoniseren” voor de gein eens op, ik vind: “door voortdurende beschuldigingen een uiterst negatief beeld van iem creëren”. Goh… Misschien valt het alleen mij op maar volgens mij heeft Leider Chucky Wilders van het “demoniseren” zijn beroep EN zijn hobby gemaakt. Hij demoniseert in Nederland, in de USA, in Denemarken, hij probeerde het in de UK. Hij doet de hele dag niets anders!

Ja beste mensen ik ken maar 1 persoon die de godganse dag op uiterst sinistere wijze loopt te kankeren en voortdurend beschuldigingen te uiten met als doel een uiterst negatief beeld van “iem” te creëren, en dat is Chucky “Demonisator” Geert Wilders, de crapulist wiens giftige haattaal zo wordt gewaardeerd door zoveel “Nederlanders”. Het is maar goed dat er geen geurtelevisie bestaat want volgens mij kan iemand die zulke vuilspuiterij 24/7 volcontinu uitbluft en uitbralt niet anders dan vreselijk uit zijn bek stinken.

En zo denk ik, nu bijna een jaar na het schrijven van bovenstaand postje, nog steeds over het “demonisering”-gepiep van Geert Wilders.

Misschien dat ik over de rest van zijn interview ook nog wat te melden heb maar voorlopig laat ik het even hierbij.