Hassnae Bouazza geeft “polder Malcolm X” Izz ad-Din Ruhulessin een schop onder zijn reet

Bij Volkskrant een artikeltje van Hassnae over Izz ad-Din Ruhulessin, de jongeling die hier op deze site kwam melden dat ik racistische artikeltjes schrijf omdat ik een onderscheid zou maken tussen moslims en autochtonen; vanwege deze opmerking kwam hij overigens gratis in aanmerking voor een enkeltje spamfilter.

9 gedachten over “Hassnae Bouazza geeft “polder Malcolm X” Izz ad-Din Ruhulessin een schop onder zijn reet”

 1. Toch jammer dat zij zich van dezelfde stijl bediend als Iz-ud-din dat doet , Iz-ud-din heeft nog als excuus dat hij een boze jongere is wiens testerone zijn hersenfunctie nog sterk beinvloed , maar deze dame claimt een serieuze journaliste te zijn

 2. Trouwens waar iz-ud-din in gechargeerde termen over klaagt zijn vaak relevante punten , alleen de manier waarop hij het brengt is zeker niet de mijne ..
  en dan slaat ie soms zo wild om zich heen dat ie niet alleen de plank mist maar ook nog een gat in de muur ernaast slaat, zoals toen hij jouw van Racisme beschuldigde

 3. Ja en dat moet een student voorstellen. Je zou verwachten dat die toch wat beter opletten.

 4. Toch Jammer , ik zou graag een echte “Malcolm X” zien opstaan hier in Nederland , Direct , erudiet en een scherpe reageerder met Charisma …
  Liefst dan nog een zuster met een mooi kopvodje ook 😎

 5. Izz is een racist.

  In een discussie op facebook sloot hij uit dat ik als autochtone Nederlander moslim kon zijn, en beweerde hij dat moslims geen hulp nodig hebben van blanken(.)

  Nadat ik hem vroeg hoe het mogelijk is zowel racist als moslim te zijn blokkeerde hij mij. Tevens probeerde hij mij als moslim de maat te nemen door te vragen of ik wel geheel volgens moslim regels leefde.

  En dat is natuurlijk iets tussen Allah (God hebbe zijn ziel), en mij.

 6. Izz is een afstammeling van KNIL militiaren en volgens mij zelf een bekeerling ,de Ruhulessins zijn volgens mij een christenlijke familie , kreeg van de week in één reactie 3 Nederlandse Moslims als tegenwicht op facebook … had hem trouwens voor de ramadan geblockt maar Henny Kreeft en Hendrik Jan Bakker hadden op iets van hem gereageerd ..
  ( Over Mohamed B als gevolg van Racisme )
  Zoek mij trouwens even op Faceboek , Ismail Abushams .. Jouw naam is te algemeen ,,, 😉

 7. Ik ben er nog altijd niet achter of Izz ad-Din Ruhulessin het nou meent of dat hij een soort Ali B. is. Hij is zeker een trol maar gelooft hij nou wat hij zegt of niet?

 8. Ik ken Iz een beetje van het web en andere forums , Iz wil graag de Nederlandse Malcolm X worden , maar heeft daar noch de eloquentie , noch het charisma voor , waardoor hij erg trollerig over kan komen ,,,

Reacties zijn gesloten.