VVD-statenlid Marian Propstra voert campagne met laster en leugens

Wat er gisteren te veel in de sherry zat van Marian Propstra, prominent lid van de Firma List & Bedrog, is niet helemaal duidelijk, maar begint vermoedelijk met een A en rijmt op drol.

Hier een tamelijk willekeurige greep uit haar tweets van gisteren.

Eind van de middag even Roemers uitspraak “dead body” linken aan de doden van Mao. Doet het altijd goed bij de VVD’ers. De Killing Fields van Oss.

Dan rond een uur of 7 moet Jolande Sap (ToenLink) het ontgelden:


Dat ToenLinksers niet altijd even integer besturen wil ik direct aannemen, maar om zo’n verwijt uit de mond van een VVD’er te horen is potsierlijk.

Toen kwam dus tussendoor even deze volstrekte lulkoek over Hans Spekman:


Nou en dan nog even het schrikbeeld verspreiden dat iedereen straks al zijn geld aan Roemer mag geven.

Dit zijn volgens deze VVD-heks “feiten”:

Nu weet je wat VVD’ers bedoelen met “feiten”.

18 gedachten over “VVD-statenlid Marian Propstra voert campagne met laster en leugens”

 1. Geheel naar Amerikaans voorbeeld bouwen we een flinke hoeveelheid moddergooien in de campagne in. Ook als zijn de gedane uitspraken aantoonbaar foute, leugenachtige roddels, de teneur blijft hangen.
  De argeloze kiezer denkt: “waar rook is…” en laat zich beinvloeden. Wat dat betreft een geslaagde (doch immorele) actie van de VVD. Het doel heiligt de middelen blijkbaar.
  (Die indruk kregen we de afgelopen regeerperiode ook al trouwens.)

 2. Ik wil niet persoonlijk worden.
  Ben namelijk anti religieus en anti politiek.
  Maar m’n bloed kookt als dit waar is.

  Ik volg die mensen zo min mogelijk want die VVD’ers zijn de grootste veroorzaker van deze ellende.

  En ik hoop dat andere sites er helemaal naast zitten.
  Maar er staat ons nog het 1 en ander te verwachten.
  En daar weet de VVD alles van.

 3. Gisteren ook een kleine aanvaring gehad met mevrouw van Laster tot Smaad – van Leugenaar. Wilde dat ik een pure en onovertroffen jijbak van haar ging beargumenteren, nadat ze eerst had gezegd of ik ook nog een reactie met inhoud had. Mijn vraag of ze dan ooit weleens iets met inhoud schreef werd beantwoord met (alweer) dat ze wilde dat ik haar jijbak beargumenteerde. Toen ik vroeg of ik niet duidelijk genoeg was zei ze, “ik zie het al, je hebt geen argumenten” en prompt werd ik geblockt.

  Ach, het mens is al die aandacht niet waard. Het is een leeg brein slechts gevuld met haar eigen gezeik.

 4. Hoogvlieger of niet, JvdH, het geeft helaas weer eens aan dat VVD’ers (op allerlei niveau’s) zich liever bezighouden met allerlei onzin, dan hun taak uit te voeren. Los van het feit, dat de leugens die zij willens en wetens verspreiden, er mede toe bijdragen dat ‘het Liberalisme’ een slechte naam krijgt. Voor zover dat al een goede naam gehad zou hebben, let wel.

 5. Wat een smerig kutwijf. Hoe durft ze zo te praten terwijl haar partij Nederland naar de klote heeft geholpen.

 6. Jammer dat niemand op twitter er aan gedacht heeft om haar het artikel van Thomas te lezen, had ze kunnen weten hoe mislukt haar partij is, en hoeveel Nederlanders, Mark Rutte een randdebiel vinden. Schijnbaar is bij haar de boodschap nog niet aangekomen dat collaboratie met de PVV nog steeds ´not done´is. Al gelezen dat de PVV nu met een zwartboek over het ramadantuig komt en dan nog zeuren over Roemer.

 7. Zo werkt rechts altijd. Ze gaan nooit uit van hun eigen kracht maar teren op leugens, draaien, liegen en zwartmaken.

  Het foute deel van de gehele wereldbevolking zijn rechtsdenkende en extremistische gelovigen. Laat die lekker met elkaar in de Sahara zitten en elkaar maar kapot maken. Laat de rest weldenkend, hardwerkend en vredelievend met rust!

  SP NU!

 8. Dom/gevaarlijk is een slechtecombinatie, ik heb de persoon (yak) in kwestie een tijdje gevolgd maar de bruinigheid was dusdanig dat ik haar geblockt heb. Een echte liberale volksvertegenwoordigster, Nederland op zijn smalst. Ik heb ook nog wat bewaarde tweets van die juffrouw….. ;-))

 9. Ik zag vandaag dat deze heks het terecht vond dat Van Rey opstapte. Ze schijnt ineens spontaan integer te zijn.

 10. @15 Doe maar snel posten dan die tweets.
  Het is oktober, oogstmaand, een de VVD-ers vallen als rijpe eikels uit de bomen. Willen we wel van meegenieten hè!

 11. SP was vroeger pro Mao en Mao is een genocidepleger. De waarheid moet altijd gezegd worden. Tegenwoordig is de SP niet meer de SP van toen en zijn ze veel meer de PvdA van de jaren 70 en 80 en wat deze mevrouw, haar naam noemen zou te veel eer zijn, zegt, is dus een halve waarheid en halve waarheden zijn altijd de beste leugens.
  Voor de rest moet je haar negeren, zodat ze weer in de vergetelheid, waar ze hoort, wegzakt.

Reacties zijn gesloten.