PVV zet zichzelf te kakken met “Zwartboek Ramadan”

Volgens mij ben ik nu echt volstrekt objectief als ik zo’n titel opschrijf. Het zogenaamde “Zwartboek Ramadan” is een opsomming van voor iedereen volstrekt oninteressante feiten. Sommige waar, sommige niet waar. Een soort “wist u dat?” uit het plaatselijke huis aan huis-blaadje maar dan voor zover mogelijk nóg dommer.

Paar hoogtepuntjes:

Een ander, overigens jaarlijks terugkerend, fenomeen dat eveneens een direct gevolg is van de islamisering van het land en steeds vaker leidt tot maatschappelijke discussie, is de ramadan.

Jarenlang onderzoek in een laboratorium heeft uitgewezen dat de ramadan een jaarlijks terugkerend fenomeen is. En dit fenomeen is een direct gevolg van de islamisering van ons land want zonder de islamisering van ons land had de ramadan niet bestaan. Dit leidt ook tot verschrikkelijk veel discussie onze oren klapperen er gewoon van.

Er was ook een “jarenlange aaneenschakeling van ramadan-ellende”, aldus de PVV:

De jarenlange aaneenschakeling van ramadan-ellende en buigingen hebben de PVV ertoe bewogen een zwartboek op te stellen.

Wat is dit voor ellende vraagt u zich af? Wij ook. Maar eerst stellen we vast dat de PVV, althans taalkundig, HET eigen zwartboek keihard wenst te bestrijden:

Dit zwartboek vormt primair een pleidooi om de ramadan te marginaliseren en van overheidswege op geen enkele manier meer te faciliteren of te promoten. Verder dient het, daar waar dit verschijnsel leidt tot wetsovertredingen, keihard te worden bestreden.

Dan komt de ellende:

 • In 2009 werd een bioscoop ontruimd nadat er voor overlast was gezorgd door “ramadan-tuig”
 • Dergelijk “ramadan-tuig” poepte onlangs nog in een zwembad, nadat in Utrecht asbest was geconstateerd.
 • Ook de reeds eerder ontzenuwde hoax over de extra politie-inzet in Den Haag komt even voorbij. Politie zet namelijk wel vaker extra mensen in als het ergens druk is.
 • Werkgevers houden rekening met vastende moslims. Dit kan natuurlijk niet. Werkgevers dienen nimmer rekening te houden met werknemers.
 • Ook het onderwijs wordt geconfronteerd met de Ramadan. Dit mag natuurlijk niet. Overigens denkt de PVV in dit hoofdstukje dat Sinterklaas een “nationale feestdag” is.

Hoe erg het is blijkt bv uit deze quote:

Verder is eerder uit het onderzoek van het Algemeen Dagblad gebleken dat de meeste scholen die het Suikerfeest vierden, het Sinterklaasfeest hiervoor verplaatsten. Op de Zutphense basisschool De Waaier wordt Sinterklaas een dag eerder gevierd. De directeur Du Chatinier stelt: ‘Je moet wel, als 70 procent van je leerlingen allochtoon is.’

The Horror.

In het leger is het ook he-le-maal mis:

De leger-imams leerden koks eerder al hoe zij volgens de islamitische regels ‘halal’ moesten koken en hebben er o.a. voor gezorgd dat in de kantines meer snacks zijn gekomen, specifiek voor moslims.

Ook de supermarkten zijn al totally fucked beyond all recognition:

Daarnaast zien we dat ook Lidl het assortiment afstemt op de Ramadan. Deze supermarkt geeft zelfs folders uit met Suikerfeestproducten.

Stop de persen. Er bleef in 2009 een sportschool langer open dan normaal. Vervolgens heeft de PVV hier 3 jaar op gestudeerd om deze memorabele gebeurtenissen vast te leggen voor het nageslacht in het langverwachte “Zwartboek Ramadan”.

Verder zijn ook sportscholen vaker langer open zijn in de Ramadan-periode. In 2009 bleef de Amsterdamse sportschool Ultimate Fitness langer open dan normaal.

Nou ik doe nog 1 lulkoekcitaatje en dan moeten jullie het maar van me aannemen; dit is gewauwel van het laagste allooi. Dit is echt met stip de achterlijkste publicatie die we ooit van de PVV hebben mogen meemaken.

Onderstaande gruwelijke gebeurtenis speelde zich af in 2006 om vervolgens in 2012 eindelijk het langverwachte “Zwarboek Ramadan” te halen:

Verder heeft de voormalige Rotterdamse burgemeester Ivo Opstelten (VVD) in een toespraak alle moslims een prettige Ramadan toegewenst.

U begrijpt: wij zijn reddeloos verloren.

Download Het Zwartboek Ramadan hier en oordeel zelf.

21 gedachten over “PVV zet zichzelf te kakken met “Zwartboek Ramadan””

 1. En hieruit kan je dus zien dat Geertje een Limbotje is en dus naar België uitgezet moet worden samen met zijn partij. Echte Nederlanders denken “OOH DAAR KUNNEN WE GELD AAN VERDIENEN!” en blijven dus langer open, verkopen suikerfeest producten en gaan op andere manieren er een slaatje uit proberen te slaan.

  Zelfs de Duitsers van Lidl zijn dus nog Nederlandser.

  Nederland… de Noord Europeaan die weet waar het geld zit! Dat zou de inburgerings cursus moeten zijn. “Als u geld kunt verdienen aan iemand zijn gebruiken, oordeel dan niet maar probeer hem volledig leeg te knijpen!” ;).

 2. Ik vermaak me prima met die club randdebielen! Het wachten is op het rappot wat voort moet komen uit het MOE meldpunt.
  Dat wordt ongetwijfeld ook weer een stukje top proza!
  Lachen gieren brullen.

 3. Wilders cq de PVV heeft zijn kans gehad en deze grandioos verneukt.
  Laten we vooruit kijken, er wacht ons nog genoeg narigheid.

 4. Ik vind het prima om deze nieuwe list van die fascistische beweging aan de kaak te stellen en waar het kan, blijkbaar overal, volstrekt belachelijk te maken. Het gevaar schuilt niet zo zeer in de zieke geesten die dit produceren, maar in zo’n 1,5 miljoen landgenoten die alleen maar denken: “Zie je wel”. Die landgenoten lezen Krapuul niet, die lezen überhaupt niet, nooit.

 5. Wilders beseft dat zijn anti-Europese kleuterdreinagenda het niet haalt bij het onderbouwd en genuanceerd Europa-scepticisme van de SP, die hem inmiddels achtergelaten heeft op dat punt, en probeert nu weer wanhopig terug te grijpen op zijn vorige hit, de islamhaat. Zoals van die eendagsvliegen in de hitparade, die steeds opnieuw dezelfde hit proberen te scoren => next.

 6. Kan dit zwartboek niet vermeld worden in de Nationale Proefballonnetjes Monitor, afdeling gevuld met bruine “lucht”.

  Wat een shit.

 7. @4 het worden er al wat minder dan die anderhalf miljoen, gezien de peilingen. Maar een deel daarvan is toch volkomen onaanspreekbaar. belangrijker is dat verraderlijke collaboratiepartijen als de VVD en het CDA niet met hen samen willen werken, maar daar kun je dus niet op vertrouwen, zo is gebleken. Gelukkig hebben ook die samen met de PVV momenteel geen meerderheid meer.

 8. Gister wel gelachen toe ” het zandkasteel ” aan suikerfeest deed , met blijde kindjes in nieuwe kleren en een tafel met Baklava en ander zoet spul . Ik stel me zo de PVV aanhang(st)er voor , nog sjagerijnig omdat kleine Sjonnie of Anita vroeg wakker was en het zijn/haar beurt was de TV voor het Koterschap aan te zetten .. en dan geconfronteerd worden met zo’n schaamteloos stuk Islamietiseerig … 😀 😀 😀

 9. Het wachten is nu op de volgende PVV-zwartboeken:

  – Zwartboek Joods-Christelijk voetbalhooliganisme
  – Zwartboek Joods-Christelijke oudejaarsvieringen
  – Zwartboek Joods-Christelijke strandfeestrellenschoppers

 10. We wisten het al, maar nu is het publiek, het zoveelste sprookjesboek van de Bruinblonde haatprediker uit Venlo…

  http://goo.gl/eZnYf

  Oja, en Hero gaat het dus wel helemaal waarmaken, met (levenscoach hahahahaha) Carlo Strijkbout, edoch zonder één enkele zetel…

  dikke 😆

 11. Humor: “Op de Zutphense basisschool De Waaier wordt Sinterklaas een dag eerder gevierd.”
  Het allerleukste is natuurlijk dat vrijwel iedereen dat doet – Sint Nicolaas is op 6 december. Conform een aantal andere katholieke heilige dagen, wordt de avond ervoor al een viering gedaan, en dat is pakjesavond geworden. Maar een avond vier je op een school overdag, dus scholen die op 5 december ‘pakjesavond’ vieren lopen ook al voor.
  Ach ja. De PVV, we kennen het nu wel. Een beetje populistisch blaten met aantoonbare onzin en huiliehuilie met het vingertje wijzen als een kleuter: ‘HIJ heeft het gedaan, ikke nie!’. We zijn gek dat we er nog aandacht aan besteden.

 12. Op Elseflierefluit staat een artikeltje ergens weggestopt over dit zwartboek-debacle, maar zonder de mogelijkheid daar op te reageren! dat vind ik nou jammer.
  Ik zou niet weten waarom je niet op het zwartboek-artikel zou mogen reageren? is toch een meesterlijke zet? Dat hoort flierefluit toch graag?

 13. Het blonde kleutertje zit weer eens om aandacht te bedelen. Het is nog niet tot hem doorgedrongen dat we in Nl klaar zijn met de PVV.

 14. Dit moet haast wel die minkukel A. Van Hattum zijn
  Zijn stijl van schrijven is identiek met zijn haatvragen over de
  Veghelse moskee met al zijn verwijzingen. Tijd voor een
  Zwartboek pvv. Die Hattum zal ook wel wat op zijn kerfstok hebben.

 15. VVD, CDA, SGP en PVV = GOP der lage landen.

  PVV in het geweer tegen gevallen Minister Schippers vandaag lijkt sociaal maar ze doen voor electoraal gewin en niet zoals de SP en PVDA voor de slachtoffers van deze VVD heks.

Reacties zijn gesloten.