Ophef rond dreigende breuk VVD met Noordwijks raadslid Dennis Salman

“Liberale” partijen zijn niet wat ze geweest zijn. We kennen de VVD natuurlijk al langer als de partij van de dwingelandij maar normaal gesproken kregen VVD’ers altijd ontheffing, overal van, en mochten overal schijt aan hebben.

Totdat de VVD ooit besloot om als één man achter de politie te gaan staan. Wat de VVD hiermee bedoelt is het volgende: de politie mag zo hard slaan, schelden, schoppen, mishandelen en martelen wat ze wil, zolang maar duidelijk is dat iedereen weet dat de politie altijd gelijk heeft.

Wanneer de politie dus weer eens iemand ten onrechte een bloedneus of een gekneusde ribbenkast schopt verschijnen er altijd snel brieven van VVD-hotemetoten in de media om uitdrukking te geven aan het genot wat VVD’ers overhouden aan dit soort geweld. En hoe geweldig en nuttig politiegeweld is.

Soms slaat de politie wel eens niet hard genoeg (zie ook de diverse brieven van VVD’ers) en dan durft er alsnog iemand zijn mond open te doen over het gebruikte geweld.

Dit is niet toegestaan, vindt de VVD.

Nu wil er dus het geval dat er in Noordwijk al een week een VVD-raadslid, Dennis Salman, op ramkoers ligt met zijn club, omdat er in Noordwijk naar zijn mening ongeoorloofd geweld gebruikt is door de politie, en omdat er naar zijn mening een valse voorstelling van zaken wordt gegeven door de politie.

Inmiddels heeft het VVD-raadslid al op zijn donder gehad van de partijleiding maar dat heeft niet geholpen. Het VVD-raadslid heeft de partij een ultimatum gesteld dat inmiddels verlopen is:

Het leek de afgelopen week wel of de hele wereld over Salman heen viel. En dat alleen omdat hij de politie bekritiseerde. Salman gaf aan dat de politie niet een juiste voorstelling van zaken had gegeven over het vermeende hinderen van ambulancepersoneel. Hij zegt hierover: ‘Ik accepteer niet dat niet erkend wordt, dat de politieverklaring feitelijk onjuist is. Die verklaring is namelijk heel slecht voor Noordwijk en daar baal ik van. Ik heb hart voor mijn dorp.’ (dichtbij.nl).

Zo werkt dat namelijk bij de VVD. Die schofferen liever een heel dorp dan dat ze toestaan dat er één raadslid zich in hun gelederen bevindt die er een mening op na durft te houden die ietsiepietsie afwijkt van de algemeen geldende proleterige VVD-bral-mening.

Eerder voorspelde ik dat we nooit meer wat van deze Dennis Salman zouden horen. Maar ik ben plotseling totally van mening veranderd. Deze man gaat strijden voor zijn recht.

Ook bij de VVD moet er de mogelijkheid bestaan om een mening te hebben die afwijkt van de partij-lijn.

Daar gaat deze Dennis Salman KEIHARD voor knokken.

Toch?

P.S.: oh en terwijl ik dit schreef ontstond er daadwerkelijk een beetje ophef.
P.P.S.: oh en nog meer ophef.

12 gedachten over “Ophef rond dreigende breuk VVD met Noordwijks raadslid Dennis Salman”

 1. Wanneer Salman uit de partij wordt gezet, dan toont de VVD weer eens haar ware gezicht. De perikelen rondom deze affaire tonen dit evengoed al aan.

  Walgelijk!

 2. opvallend
  verschenen voorheen alleen bij stukjes over de pvv ‘bezoek auschwitz’ advertenties
  nu verschijnen ze ook als de vvd ter sprake komt

  hoe intelligent het web toch is geworden… 😆

 3. @#5 Heb je verder nog wel zeggenschap over die ads? Ik zie nu als ongeregistreerde bezoeker pontificaal het VVD verkiezingsprogram bovenaan de pagina staan.

 4. @7 veel op klikken (mag ik niet propageren, MAG NIET!, verordening van de i-net machthebbers – hoezo vrij internet?)
  krapulitaire inkomsten over rechtse ruggen

  soms kun je ads filteren…

  even naar auschwitz nu 😉

 5. @#9 ja sorry, ik ben redelijk digibeet op dat gebied, dus als ik er op klik levert dat krapuul geld op?

 6. @10 Dat is correct. En als je niet klikt kost het de VVD sowieso geld maar levert het niks op. Maar niet vaak klikken of zo want anders wordt google boos. Ik klik er nooit op.

 7. Maar ik kan registreren en inloggen echt aanbevelen hoor. Ziet er allemaal wat rustiger uit dan. En reageert meestal makkelijker en je kan van ingelogden ook reacties terugkijken en van niet ingelogden niet.

Reacties zijn gesloten.