9 gedachten over “Wapenarsenaal aangetroffen bij Telegraaf columnist”

 1. Ja normaal zou zoiets niet in mij opkomen natuurlijk maar voor professor Smalhout maak ik graag een uitzondering. :mrgreen:

 2. De vooraanstaand academicus prof.Smalhout is beledigd en aangeslagen door het gezeur over zijn wapens.
  Maar wat er kan gebeuren met academici met wapens hebben we wel gezien met Ferdi Elsas.

 3. Mensen met een wapenarsenaal daar moet je KEIHARD tegen optreden of ze nu telegraafcolumnist zijn of niet.

 4. Ben benieuwd of de nog te vormen knuppeleenheid van de PVV ook tegen deze meneer zou opgetreden. Zou deze meneer ook hinderlijk gevolgd worden door de patsereenheid.

 5. Volgens de rechtse wijze van denken verdient Samlhout een levenslange gevangenisstraf op een water en brood dieet. Het grappige is juist dat de overgrote meerderheid v.d. rechtsen het nu opneemt voor Smalhout, zogenaamd is hij slechts een ‘onschuldige’ verzamelaar die niet over de juiste vergunningen beschikte.
  Nou of je hebt de juiste vergummingen of je hebt ze niet. Op dit moment lijkt het er erg sterk op dat hij niet de juiste vergunningen had. Als dat zo is dan is hij dus een illegale wapenbezitter en illegaal wapenbezit is nog altijd een misdaad.

 6. Ja dan zeggen ze “politie ga boeven vangen” terwijl je volgens mij toch een behoorlijke boef bent als je illegale automatische wapens verzamelt.

 7. Het is dus zijn schoonzoon die Rambo wil spelen.
  In de Reeuwijkse woning lagen ruim twintig vuurwapens, twee geweergranaten, zeker tien messen, een kruisboog met pijlen en een grote hoeveelheid bijbehorende munitie. Ook was er kruit om patronen te maken. Onder de vuurwapens zijn vijf zware automatische als een kalasjnikov, een colt M16, en een uzi-pistoolmitrailleur. Verder lagen in de woning diverse shotguns, riotguns, pistolen, revolvers en een floretgeweer. Onder de messen zijn bajonetten, vlindermessen en stiletto’s.

  Mail Print Plaats op:

Reacties zijn gesloten.