Etnische registratie, de praktijk

smurfZodra de brief in de bus komt dat ik me moet gaan melden op het kantoor alwaar mijn etniciteit zal worden geregistreerd dan zal ik één van de eersten zijn om aan deze oproep gehoor te geven.

Een ariërverklaring zal ik echter niet tekenen. Grote kans dat ik dat kantoor verlaat als bosneger, of als chinees. Of marsmannetje.

Ik voel mij trouwens ook meer verwant aan marsmannetjes dan aan PVV’ers. Dus ik zou niet eens liegen. :mrgreen:

4 gedachten over “Etnische registratie, de praktijk”

 1. IK zou niet eens verschijnen, is dat strafbaar? Dan ben ik nog liever burgerlijk ongehoorzaam 😈
  Ik heb nog snel mijn paspoort kunnen vernieuwen voor die verplichte vingerafdrukken, de overheid wil steeds meer van je weten. Dat mag, maar tot op een bepaalde hoogte. BASTA!!!

 2. PVV weerlegt bezwaren tegen etnische registratie door te stellen dat iemand die niets te verbergen heeft, geen bezwaar tegen registratie kan hebben. Registratie is volgens de PVV nodig om een gericht doelgroepenbeleid te voeren. Dat opent de deur voor registratie van PVV stemmers. Ik ben namelijk zeer benieuwd of zij zich vaker schuldig maken aan strafbare feiten dan de gemiddelde burger. Kunnen we daar gericht beleid op voeren.

 3. @Benno:”PVV weerlegt bezwaren tegen etnische registratie door te stellen dat iemand die niets te verbergen heeft, geen bezwaar tegen registratie kan hebben”. Waar wordt dat door de PVV gezegd?

  Het is overigens een bekende dooddoener tegen elke vorm van privacy bescherming. Maar die wet privacy bescherming is er niet voor niets.

 4. Benno Schreef:

  PVV weerlegt bezwaren tegen etnische registratie door te stellen dat iemand die niets te verbergen heeft, geen bezwaar tegen registratie kan hebben. ….

  Ja, dat was in 1940 ook het argument, toen de mensen werden gevraagd om zich als jood te registreren. En maar al te veel joden en registrerende ambtenaren waren zo naief om dat nog te geloven ook. Wat zou je er van vinden, als die gegevens in handen van (ex-) PVV kandidaat nr.4, Gidi Markuszower en zijn militie kwamen? Om maar eens iets goed voorstelbaars te noemen.

Reacties zijn gesloten.