Peiling week 41: Rutte daalt Holleeder stijgt

Keihard hebben we moeten werken om deze peiling voor elkaar te boksen maar het is toch gelukt. We beginnen met het vertrouwen van de kiezer in de onderhandelingen tussen VVD en PVDA. Ondanks de radiostilte en dat niemand weet waar over onderhandeld wordt blijkt toch dat veruit de overgrote meerderheid van de Nederlandse kiezer zeer tevreden is over het (onbekende) resultaat:

89% is het er mee eens, 20% weet het niet en slechts 10% is statistisch te verwaarlozen.

Er beginnen wat scheurtjes te komen in het ijzersterke imago van Mark Rutte qua betrouwbaarheid:

De andere politici zijn statistisch te verwaarlozen.
De duiding van meester-journalist Bas Paternotte “de geloofwaardigheid van de liberalen begint zo langzamerhand in het geding te raken” HARHAHAHHRHRHAAHAHAHHHHHHHHHHAAHAHAHARHAHAHHRHRHAAHAHAHHHHHHHHHHAAHAHAHARHAHAHHRHRHAAHAHAHHHHHHHHHHAAHAHAHARHAHAHHRHRHAAHAHAHHHHHHHHHHAAHAHAHARHAHAHHRHRHAAHAHAHHHHHHHHHHAAHAHAHARHAHAHHRHRHAAHAHAHHHHHHHHHHAAHAHAHARHAHAHHRHRHAAHAHAHHHHHHHHHHAAHAHAHARHAHAHHRHRHAAHAHAHHHHHHHHHHAAHAHAHARHAHAHHRHRHAAHAHAHHHHHHHHHHAAHAHAHARHAHAHHRHRHAAHAHAHHHHHHHHHHAAHAHAHARHAHAHHRHRHAAHAHAHHHHHHHHHHAAHAHA vandaag op het populaire web-log “GeenStijl”is in deze peiling nog niet meegenomen.

Er bestaat wat verwarring of GroenLinks op het gekozen pad verder moet gaan maar met deze peiling kunnen we alle twijfel wegnemen. GroenLinks is nu definitief klaar om te regeren daar is iedereen het over eens:

Afgezien van de SGP- en 50%-kiezer is iedereen behoorlijk pro-GroenLinks

Het vertrouwen in Maurice de Hond blijft tegen alle verwachting behoorlijk stabiel, slechts één statistisch te verwaarlozen procentpunt verschil met vorige week:

Iedereen weet dat Maurice de Hond altijd gelijk heeft, slechts een paar negatievelingen zonder leven denkt er anders over.

Volgende week is er weer een nieuwe peiling. Tot dan.

2 gedachten over “Peiling week 41: Rutte daalt Holleeder stijgt”

Reacties zijn gesloten.