Kabinet Bruin I nog steeds mogelijk. CDA en VVD geef eens duidelijkheid!

Rosenthal kijkt vandaag naar Paars Plus, maar ook dat kan een show voor de bühne zijn. Wij leven nou eenmaal in een democratie en omdat de VVD 80.000 stemmen meer had dan de PvdA bepaalt Rutte welk kabinet er komt. Bekend is dat Rutte liever regeert “over rechts” en hoe rechts dat maakt Rutte kennelijk niet uit.

Wij hebben de VVD (en het CDA evenmin) nog steeds geen afstand zien nemen van “het lijstje”, en met “het lijstje” bedoel ik dit lijstje; de kopvoddentax, Wilders’ oorlog met de islam, het knieschot, het Koranverbod, het voor onbepaalde tijd opsluiten van mensen (“waarvan iedereen weet dat er iets mee is”) zonder vorm van proces, etnische registratie voor iedereen, Wilders’ idee om iedere moslim die iets anti-westers “denkt” uit Europa te zetten, de straatterreureenheid die tegen de wil van “linkse burgemeesters” kan worden ingezet door een “Minister van Veiligheid”, het verbod op het dragen van (islamitische) religieuze symbolen, bouwstop voor moskeeën, sluiting van islamitische scholen, het dubbel straffen van criminelen (met “terug”sturen) als ze toevallig 3e generatie allochtoon zijn en het aanpassen van artikel 1 van de grondwet van een anti-discriminatie artikel naar een discriminatieartikel en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Leuk dat men de stem van die 1.5 miljoen kiezers die zich voor bovenstaande krapuliteiten hebben uitgesproken niet wil negeren, maar de andere 10 miljoen kiezers hebben ook rechten, en dat is het recht om te weten wat voor vlees we in de kuip hebben met het CDA en de VVD.

Willen die apartheidje gaan spelen samen met de PVV, ja of nee?