Waar is de politie als je die nodig hebt?

Vampire5Al dat gepiep over “meer blauw” op straat gaat voorbij aan 1 ding: als je de politie nodig hebt dan zijn ze er niet. Net als nu. Internet en de kranten staan vol met berichten over Joden die onheus bejegend worden en die de Hitlergroet krijgen van kutjochies. Marokkanen zo te zien. Je kan het op straat zo zien en filmen en alles. Maar de politie is in geen velden of wegen te bekennen. Lokjoden inzetten is een uitstekend idee van PvdA’er Ahmed Marcouch en Asscher is het er ook al mee eens. Daar zullen de Joden blij mee zijn. Die zijn het er trouwens ook al mee eens. Als nu de politie het er ook mee eens is kunnen ze misschien eens een keertje aan de slag. Stop met lullen en ga wat doen aub.

20 gedachten over “Waar is de politie als je die nodig hebt?”

 1. Amsterdamse joden durven nauwelijks nog met keppeltjes de straat op. De kans dat ze uitgescholden worden, is de laatste maanden schrikbarend toegenomen. Marcouch: „Dat je met een keppeltje op geweld uitlokt, vind ik een perverse gedachte. Met een kort rokje lok je ook geen aanranding uit.” Telegraaf 21/6/ en idem Asscher voelt voor inzet ‘lokjoden’

  Pervers ? Pervers is de gedachte dat als de blonde mevrouw Asscher in latex miniskirt en op high heels over de Oudezijds paradeert, er niets gebeurt.

 2. Linls de webmaster en rechts (joods-chr pastor) Ben Kok op de foto als lokjoden http://tinyurl.com/2wrr6yl a.s. vrijdagavond voor de uitgang van de marokkaanse El Tawheed in A’dam. Wordt dat matten of gaan jullie tea-en met die overheerlijke HazerBaba Premium Blend Akdeniz Cai ?

 3. zet dan ook hollandse lokdames in in dat soortwijken, zodat wij vrouwen voortaan ook met rust gelaten worden door deze lui en niet meer als hoer worden uitgemaakt.

 4. En waar blijven de lokhomo’s dan? Ook handig zijn lokjunken en lokzwervers. Blonde lokstoten tgen seksisme. Lokkinderen tegen pedo’s?

  Volgens de racismemonitor van de Anne Frank Stichting is het racistisch geweld tegen moslims vier keer hoger dan tegen joden. Dus laten we maar eens met lokmoslims beginnen, dacht ik zo.

  Lees ook: http://stanvanhoucke.blogspot.com/search?q=lokjoden

 5. @ Moluky

  Ik begrijp je bezorgdheid, maar ik hoop ook dat je kan begrijpen dat de politie, zo’n zwaar rechtsmiddel niet kan inzetten voor jou situatie hoe erg ook. De politie moet ook rekening houden met proportionaliteit bij het inzetten van rechtsmiddelen. Bij geweld of andere misdrijven kan de politie zich beroepen op een middel als lokken. Ook al is belediging een misdrijf volgens het strafrecht, de regel is dat de politie over het algemeen niet zal optreden daartegen, omdat een middel als lokken buiten proporties valt.

 6. Ik wil er nog aan toevoegen dat een selectief lokmiddel vanuit de politie voor elke groep averechts zal uitpakken, stel je voor loknegers, lokjoden, lokmoslims….. De politie moet gewoon alle criminaliteit keihrd aanpakken

 7. Krijgt straks een lokchauffeur ruzie met een lokmoslim omdat ie niet stopte voor een lokneger …

 8. Man beledigt politie met Hitlergroet

  Een 20-jarige man uit het Brabantse plaatsje Zeeland is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden omdat hij tot tweemaal toe de Hitlergroet bracht aan agenten. Dat gebeurde in het uitgaansgebied van Sambeek, gemeente Boxmeer, zo maakte de politie vandaag bekend.

  De man hief zijn arm schuin omhoog en sloeg zijn hakken tegen elkaar toen een politiewagen hem passeerde. Dat deed hij twee maal. Twee politiesurveillanten die op straat waren, waren er eveneens getuige van. De agenten voelden zich “als politie ernstig beledigd”. De man is opgepakt en ingesloten. (18 april 2010)

  Ergo: Zeeland zoekt lokagent?

 9. @ Sonja dat bedoel ik maar te zeggen, de grens van baldadig gedrag en belediging is nu een grijs gebied als je de wet erop na slaat. Strikt gezien het wetboek van strafrecht zou deze man 3 maanden gevangenisstraf riskeren met deze escapade. Maar hij zal er waarschijnlijk er vanaf komen met een geldboete of een taakstraf. Het aanpakken van belediging is nou niet echt een prio van de pliesie.

 10. Die man had groot gelijk.

  De enige reden dat de politie op straat is is om te intimideren

 11. @Sjef Er wordt hier gewoon een probleem gecreëerd, en niet gevonden. Ik heb op nieuwsberichten gegoogled en iedere autochtoon die de hitlergroet bracht (aan agenten e.d.) kreeg een boete (350 euro) of moest voorkomen. Zo eenvoudig wordt dat opgelost.

  Het werkelijke probleem dat achter het ‘plotselinge’ antisemitisme-geroep van de christenzionisten en de joodse lobby zit moeten we over de grens zoeken. Israël verliest zwaar aan krediet de propagandastrijd na Cast Lead en het bloedbad op het Turkse schip. De truc is om dan Israël, en met name in Europa de jood, weer als eeuwig slachtoffer op te voeren. Israël heeft dat slachtofferisme nodig om hun terreur gefinancierd te krijgen.

 12. @ Sonja ik geef je groot gelijk, maar ik vermijd dat omdat als ik dat zeg, ik wordt beticht van antisemitisme of een godwin.

 13. Er bestaan wel degelijk mensen die gewoon een hekel hebben aan Joden, los wat Israël allemaal uitspookt.

 14. @ 15 Die bestaan idd, zoals er ook Zionisten zijn die elke toenadering tot de Palestijnen in de weg staan. Er bestaan dus ook Joden die een hekel hebben aan moslims.
  En niet te vergeten er bestaan ook kaalkopjes, die een hekel hebben aan beiden.

  Maar wat Sonja ook zegt, daar geef ik haar groot gelijk in. Israël had het geluk dat ze net acht jaar Bush mee hebben gekregen. Maar ik vind dat Obama zich prima opstelt tegenover Israël, en Israël begint in te zien dat ze hun troeven hebben uitgespeeld. Ondertussen zijn er wel 9 mensen omgekomen op dat schip en is Israël wel bereid hulpgoederen toe te laten. Had het dan eerder toegestaan en dan waren er geen doden gevallen. Israël moet eens een keer van die arrogantie af.

 15. Ik bemerk anders wel dat juist onder autochtonen vaak naar joden wordt gekeken alsof ze israel vertegenwoordigen.
  Dat is antisemitisme . De staat Israel maakt zich daar trouwens even hard schuldig aan.

 16. Gezien het precedent met Irak hadden we Israël al 30 keer moeten Shock en Awen.

 17. gezien de historie hadden we wel meer moeten doen \ahum

  kijk eens naar de hypocrisie rond atoomwapens. De engerds

Reacties zijn gesloten.