Theedrinker is gezonder

Kijk nu horen we het ook eens uit “onverdachte bron“; thee drinken is gezond. Grappig achtergrond verhaaltje hierbij; ik was tot ongeveer een jaar geleden behoorlijk actief op NuJij en daar wordt altijd gescholden op Job Cohen omdat hij een theedrinker is. Ik reageerde daar eens een keertje op met de opmerking “thee drinken is gezond” en die reactie werd toen gewist door de redactie. Nou overkwam me dat daar al ontzettend vaak, maar die keer was de druppel en deed me besluiten om deze website te beginnen. Lekker zeggen dat thee drinken gezond is zonder bang te zijn voor censuur. We hebben deze website dus te danken aan de redactie van NuJij, Job Cohen, en aan het feit dat thee drinken gezond is. Zelf ben ik trouwens meer een koffiedrinker.

3 gedachten over “Theedrinker is gezonder”

  1. Klopt, al weet ik het niet zeker. Maar er wordt beweerd dat het gezond is, omdat thee( voornamelijk groene thee), antioxidanten bevat, die vrije-radicalen beletten schade aan te richten in het lichaam. Zo wordt het verouderingsproces vertraagd.

  2. nujij slaat nergens (meer) op.
    Ik heb niet voor niets mijn ban niet ongedaan laten maken .

    stelletje idioten

  3. Die westerlingen zijn soms zo dom. Natuurlijk is thee gezond. Vraag het de Chinezen, Koreanen, Japanners, Indiërs, etc. Of ga daar eens langs. In Seoul dronk ik overdag liters groene thee op kantoor.

Reacties zijn gesloten.