Peiling week 44: @diederiksamsom nog steeds lekkerste kontje

Excuses voor het ontbreken van een peiling vorige week, er heeft zelfs iemand iets over gezegd dus kan je nagaan hoe erg dat is.

Maar we zijn weer terug. Het vertrouwen in Markio is op een all time low. We hebben nog nooit gezien dat het vertrouwen in een politicus zo snel daalde in zo’n korte tijd. Qua dit onderwerp sluiten wij ons dus aan bij Maurice de Hond.

Best laag

Dan nu het hotste item van deze week: is het kontje van Diederik nog steeds het lekkerste. Ja zegt honderd procent van onze populatie. De rest is statistisch te verwaarlozen.

Echt wel geil

Het is weer zus en zoveel jaar geleden dat Theo van Gogh werd gekeeld door de islamitische horden. En zoals ieder jaar stellen wij ons de vraag: welke opinieleider heeft dit jaar het lekkerst met het lijk van Van Gogh geneukt? Geen wijzigingen tov vorig jaar eigenlijk.

Hmmmmmmmmmm…….. toch voelde het weer goed

Wie is er tevredener over het regeerakkoord, VVD-aanhang of PvdA-aanhang? Nou we hadden wel een duidelijk antwoord verwacht. Maar zó duidelijk?

Duidelijk, lijkt ons

Nou dit was het dus weer voor deze week. U moet de groente van Maurice de Hond hebbun. Eerdere peilingen vindt u hier.

1 gedachte over “Peiling week 44: @diederiksamsom nog steeds lekkerste kontje”

  1. Hé gelukkig de peiling is er weer. Ik was al bang dat ik mijn peilinglezen clubje deze week moest teleurstellen.
    De plaatjes hier doen het zo goed in de Powerpoint presentatie die ik mee maak. Bij nieuwe leden zet ik ze altijd rechtop wat de nodige rode oortjes oplevert. Hilarisch gewoon.

Reacties zijn gesloten.