PvdA mag nu 4 jaar op de teentjes lopen

Het debat over de regeringsverklaring van Bruin 2 is bezig terwijl ik dit schrijf en wat is het toch een lelijk ding, dit “verstandshuwelijk tussen twee middenpartijen”. Het bijbehorende “debat” is dan ook afschuwelijk. Lelijk. Bedoel ik.

Iedereen weet dat dit kabinet al was mislukt voordat het begon. Sowieso wou niemand dit. Toch krijgen we het. Mooi he, democratie?

En nu moet Rutte dit verkopen aan de burger. Maar Rutte is helemaal geen verkoper, hij heeft geschiedenis gestudeerd, althans staat op zijn CV, verder is daar weinig van te merken. Historici zijn vaak geen al te beste verkopers. Ik koop bijvoorbeeld nooit wat van een historicus. Van Rutte, Lijder van de Firma List & Bedrog, de partij van de Hardliegende Nederlanders, zou ik al helemaal nooit iets kopen. Wat hij ook lult met zijn hi hi hi ha ha ha.

Mensen die dom moeten lachen over alles. Het schijnt (net als liegen) “sociale smeerolie” te zijn, maar ik veracht het.

Maar goed, bij Rutte helpt het duidelijk in zijn missie om ten koste van alles waar hij ooit voor gestaan heeft premier te zijn. Eerder werkte hij al samen met de partij die 9,5 punt scoort op de lijst fascismekenmerken volgens Wikipedia, en dat was echt toppie. Vervolgens kroop hij op de achterbank met de Poldertaliban van de SGP, dat was echt super. Toen sloot hij een monsterverbond met CU, GroenLinks en D66, dat was helemaal wow.

En toen beloofde Ruttio ons allemaal 1000 euro schoon in de pocket en voerde Markio de “liberaal” een strijd op leven en dood met het grootste gevaar dat Nederland ooit bedreigd heeft: de PvdA. Om er vervolgens mee te gaan regeren.

Je zal er maar op gestemd hebben. LOL.

De geloofwaardigheid van Markio Ruttio, de Pinokkio van de Lage Landen, de Lijder van de partij van de Hardliegende Nederlanders, de Firma List & Bedrog, heeft dus, op zijn zachtst gezegd, wel een deukje opgelopen. Iedereen weet dit. Daarom moet hij nu kost wat kost op het pluche blijven zitten anders is het echt afgelopen met ons houten vriendje.

Wat kan de PvdA doen om een en ander te faciliteren?

Om te beginnen dient de PvdA nu te beseffen dat het echt gedaan is met die rare PvdA-fratsen. Dit is niet iets dat ik verzin, maar staat gewoon in de Elsevier. “Rutte moet Samsom vanaf nu niets meer ‘gunnen'”:

Excuses voor een fout in een Regeerakkoord waren uniek, en bieden de premier kans op herstel. Hardheid is nu geboden: de tijd van ‘uitruilen’ met de PvdA is voorbij (Elsevier).

De tijd van iets toegeven aan de PvdA is nu voorbij, anders ontstaat er weer een door de Telegraaf opgezweepte “volkswoede”, net als bij die inkomensafhankelijke premie. De PvdA weet dus wat ze te doen staat: 4 jaar bek dicht.

Overigens heb ik nog nooit een “volkswoede” gezien waarbij zo weinig volk zo weinig woedend was over zo weinig, maar dat terzijde.

5 gedachten over “PvdA mag nu 4 jaar op de teentjes lopen”

  1. Voor de telegrof was dit niet “weinig volk” maar het gehele volk, mensen met een laag inkomen of die het niet eens zijn met dit slechte kwaliteit wc papier tellen niet!
    De telegrof blijft wat het was: een bruine krant voor…..
    Maar voor mij nog te slecht om mijn k””nt mee af te vegen.

  2. Zou ik beslist niet doen hij geeft nog steeds af lijkt me dus niet zo geschikt als wc papier maar verder heb je gelijk .Verder leugen flutje raast steeds maar door met hetzelfde ,nederland klaarmaken voor de toekomst ,in het belang van nederland.Het enige belang van deze dorps idioot is ,het eigenbelang en het partij belang en het belang van zijn achterban niet meer niet minder .HIJen samson hebben schijt aan de rest van nederland .Er moet nog 5miljrd extra worden bezuinigd boven op hetgeen er nu al word gekort ,dus reken maar dat we nog meer inleveren .

  3. Als chronisch zieke met een laag inkomen mag ik dus aan de geeuwhonger. Van de VVD kon je niet anders verwachten maar dat de PvdA hier aan meewerkt is niet te bevatten.

  4. #4 via het parlement in een kapitalistische sa,emleving de boel overnemen op democratische wyze???

    is dat hardop dromen of de boel bedonderen met als beloning fraaie baantjes.

Reacties zijn gesloten.