Hoofdredacteur Krapuul wordt VVD-lid

Neem ook een duik in de VVD-drek

Er zijn weinig mensen die zo goed voor zich zelf kunnen zorgen als VVD’ers. Het is gewoon een wondertje. Dit wil ik ook. Ik wil dat ook met een beetje netwerken, wat zeilen, hier en daar een beetje golfen, wat bladiebla in de telefoon. Ik begin een business en nietsvermoedende mensen laat ik dat betalen. Zo ken ik bijvoorbeeld een VVD’er en die beantwoordt voor 12,50 euro per stuk z.g. vragen over zorg en zorginstellingen.

Dát is voor je zelf zorgen. Of cursussen geven aan andere VVD’ers, ook zoiets. Kost geen hol, want daar krijgen die andere VVD’ers dan weer subsidie voor, en ondertussen steek jij alles lekker in de pocket. Zo ga ik dat ook doen. Niet voor niets kennen wij de VVD als de Firma List & Bedrog, de partij van de Hardliegende Nederlander.

Volgens VVD’ers kan iedereen rijk en succesvol worden, net als zij, maar dat is natuurlijk kletskoek. De één zijn dood is namelijk nog steeds de ander zijn brood. Als u voor 12,50 euro het adres van een orthopeed aan mij vraagt ben ik weliswaar 12,50 rijker, maar u bent dat armer.

Geld kun je maar één keer uitgeven, zeggen ze toch altijd? Welnu, ik ken er nog één: geld dat bij mij zit kan niet bij u zitten.

In feite is die hele VVD-ideologie één groot piramidespel: spring op de rijdende trein en doe mee, of doe niks en blijf achter. Hoe eerder je op de trein springt hoe beter. Hoe later, hoe slechter. Niet? Is sowieso einde oefening voor je.

De succesvollen op de trein verdienen geld als water. De minder succesvollen als stroop. De nog minder succesvollen verdienen geen ruk en betalen alleen maar. En de minst succesvollen kreperen. Dat zijn net mieren en strontvliegen. Die ruimen het afval op.

Vraag jezelf af: wat wil jij? Dat laatste toch zeker niet? Welnu: ik ook niet. Daarom heb ik besloten om VVD-lid te worden. Voor het geld hoef je dat niet te laten: zelfs de meest armetierige pauper kan zich dat permitteren.

Een paar carrières geleden liep ik altijd in een pak. Dat hielp. Ga ik weer doen dus. Je moest eens weten hoe beleefd mensen tegen je zijn als je een pak aan hebt. Deuren gaan voor je open. Iedereen zegt ineens “u” tegen je. Ik kan het weten; been there done that. Als je mij in een pak ziet dan word je gelijk jaloers op me, zo succesvol als ik er uit zie.

Zo kom ik dan binnen bij de VVD. Jvdheuvel, de succesvolle mol. Mocht mijn Ponzi-scheme niet lukken dan kan ik ze altijd nog op democratische wijze van binnenuit slopen, middels sabotage.

Dat is plan B.

Wordt vervolgd.

26 gedachten over “Hoofdredacteur Krapuul wordt VVD-lid”

 1. Ach er is weinig voor nodig je moet alleen geen scrupules hebben en een criminele inslag en sorry kunnen zeggen .Je hoeft niet eens te weten wat het woord inhoud .Plus een goed leugenaar zijn en een rubberen ruggegraat hebben is mee genomen .

 2. Mag ik je verder verkopen als derivaat? Waarom geef je geen aandelen uit? Ik zal eens met wat golfmaatjes lullen kerel, gaan we he-le-maal voor elkaar krijgen.

 3. Dat VVD érs (ook in wording) niet kunnen rekenen behalve naar zichzelf toe is overduidelijk maar om het ook te eteleren op de VVD site is stuitend

  Betaalt u nu met behulp van een accept en komt u liever in aanmerking voor het lagere tarief, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie

  Kijk een hoeveel korting je krijgt als je via incasso gaat betalen

  http://online.vvd.nl/files/contributie2012.pdf

 4. Ik raad overigens de hoofdredacteur van deze zichzelf overschattende website die de laatste maanden verdacht veel is gaan lijken op de Elsevier ((-; zijn naam enigszins aan te passen om nog meer in de smaak te vallen bij het ons-kent-ons VVD gepeupel.

  JOVDHeuvel

  Het is slechts een kleine marketingtruc maar man wat zal je daar een plezier van hebben.

 5. Ik heb van nabij waargenomen, dat dit gedrag ook bij andere partijen heerst.

  Het type komt vanzelf bovendrijven in de democratie.

 6. Het komt zeker ook bij andere politieke partijen voor ,maar gezien de vvd en het cda op het gebied van corruptie en vriendjes politiek de kroon spannen .Maar ook de pvda is daar niet vies van ,dat blijkt wel weer met het kiezen van de vervanger voor ascher .Wederom een nitwit en dan nog wel op financien hoe gek moet je zijn .En de grootste gotspe is dat deze idioot dan zegt ach ik heb twee jaar om me te bewijzen .Nou dat bewijzen en pvda denk maar aan FATIMA etanik die verspeelde enige miljoenen .maar ja het is maar publiek geld

 7. HAHAHAHAHAHAHAH!!!! Meesterlijk plan! Briljant! Ik ga met spanning volgen hoe het gaat. Moet misschien ook mijn plooirokken en parelketting maar uit de mottenballen halen? En kapsel en kleur aanpassen. Of is er inmiddels een andere dress code, ik hoor het graag (kwam vroeger ook in die kringen).

  En J.O. v.d. Heuvel, moet kunnen! 😆

 8. 20 stropdassen weggegooid? Weet je wat die kosten? Had je er op geknoeid? Had je zo kunnen verkopen!

 9. @12
  De plooirok is in onbruik, de parelketting is prijshoudend.
  Wat mij zo verbaast: in de Dure Dorpen zie je vaak dames op straat in broekrok, zoiets zie je elders nou werkelijk nergens meer. Dit alles terzijde.

 10. Juist dat plooirokje maakt het onderschijd in die kringen ,en de broekrok is voor de boodschappen ,ja onderschijd moet er zijn .Maar gezien het ook in die kringen in het gooi een beetje slecht gaat mag jeans bij uitzondering ,om vast te wennen

 11. Ik ben al flink aan het merk JvdH aan het verdienen hoor. Niemand weet wat of wie het is, maar de beleggers gooien het geld gewoon naar me toe.
  ING is beursgang aan het voorbereiden, paar miljard gaat lukken.
  Kan die knop >> ” doe eens gek geef eens wat aan Krapuul , we doen het allemaal voor nop” ook weg van de site ; ) .

  Ik weet het, deze smiley klopt niet, de neus mist, maar ik heb de pest aan die glimlachdingen. * proost* lekker die Rumtopf.

 12. @14 en @ 15
  blijkbaar zijn jullie mannen die zoals gebruikelijk eenzijdig kijkend en gericht zijn.

  plooirokken zijn echt uit, ook bij de VVD worden tegenwoordig als ‘ vintage ‘op op het Waterlooplein verkocht en door fashionista en hysterische modecollege studentes gedragen.

  Broekrokken worden alleen nog gedragen door vrijwilligers in verzorgingshuizen.

  Tegenwoordig is het onder de parelketting ladies gebruikelijk om een (te) strakke lange witte broek aan te hebben met daarover een laars met platte hak in 2 of 3 verschillende kleuren bruin.

 13. @17 “hysterische modecollege studentes ” in een plooirok ??? waren dat geen studenteN in dit geval ??? dat zou pas vernieuwend zijn …

 14. @16 die knop staat al maanden niet meer op de site volgens mij althans ik zou niet weten waar.

 15. @19:

  Kan hem ook niet meer vinden, raar, vorig jaar zag ik hem nog ; ).

  Waarom is die er niet meer als ik zo vrij mag zijn dit te vragen?

 16. Wanneer is de hoogst heuglijke datum van toetreding?
  Dan kan ik passende felicitatie kaartje en bloemen toe sturen.

 17. Zeggen dat je een vriendje op een hoge positie hebt buitenlandse zaken met een pvda achtergrond helpt ook reuze .Gezien timmermans zijn campagne liet mede financieren door die corrupte vvder die ook nog een vriendje aan een burgemeesters functie wilde helpen .Met zo een binnen komer zit je geheid goed voor een lidmaatschap .

Reacties zijn gesloten.