Frans Timmermans (PvdA) is een held

Ons Frenske, de Held.

Frans Timmermans is een held. Zo was hij bijvoorbeeld de politicus met de meeste voorkeursstemmen in Limburg. En dat voor een PvdA’er.
Wie doet hem dit na?

Frans Timmermans is een held. Zo spreekt hij bijvoorbeeld minstens twintig talen dusdanig vloeiend dat je bijna vermoedt dat hij in 20 parallelle universa geboren is. Het heldhaftige hieraan is dat hij met deze vaardigheid loopt te pronken als een pauw met een gouden horloge terwijl de camera’s rollen.

Frans Timmermans is een held. Zo was hij lange tijd zo’n beetje de enige politicus van enig gewicht die zijn mond durfde open te doen tegen gekke Geert. Sjappoo.

Frans Timmermans is een held. Hij fietst op eigen kracht op een heuse fiets. Veel mensen doen hem dat niet na. Maar Frans Timmermans doet het.

Frans Timmermans is een held. Hij verdedigde de Europese Grondwet tegen de klippen op. Niemand wou de Europese Grondwet, alleen Frans Timmermans. Maar gaf Frans Timmermans zich gewonnen? Nee. Frans Timmermans vocht tot de laatste snik:

“Ik daag iedereen uit om een grondwet te tonen die helderder is, die moderner is, die toegankelijker is, en die de rechten van de burgers beter regelt.” (wikipedia)

Aldus Frans, Timmermans. En niemand hè.

Frans Timmermans is een held. EIGENHANDIG bracht Frans Timmermans Job “De Hakkelaar” Cohen ten val middels een klassieke PvdA-stijl backstab move. Een weliswaar bloeddorstige, maar vooral accurate en efficiënte kill. Daar draait Frans Timmermans zijn hand niet voor om.

Frans Timmermans is een held. Geheel op onnavolgbare wijze waarschuwde hij de Amerikanen voor het Rode Gevaar van de SP. Check Wikileaks. Die Amerikanen wisten nog niet hoe gevaarlijk Het Communisme was, maar wie stond er paraat om hen te waarschuwen? Frans Timmermans. Frans Timmermans liep, kortom, JAAAREN voor op Markio Ruttio. Zo rolt Frans Timmermans.

Frans Timmermans. De held. Altijd bereid om de verbale degens te kruisen. Om met alles en iedereen in gesprek te gaan. Om te laten zien dat hij, Frans Timmermans, de discussie niet schuwt. Om te laten zien dat een gesprek met Frans Timmermans meer is dan alleen een gesprek met Frans Timmermans. Een gesprek met Frans Timmermans is namelijk een groot feest van de democratie. Zelfs nu Frans Timmermans minister van Buitenlandse Zaken is staat Frans Timmermans paraat. Zelfs nu weet hij nog tijd vrij te maken om zijn kiezers te overtuigen van Het Grote Gelijk van Frans Timmermans, en Het Grote Ongelijk van zijn kiezers.

Zelfs nu schrijft hij nog dagelijks op zijn faceb…… Oh wacht.

6 gedachten over “Frans Timmermans (PvdA) is een held”

 1. Een echte held ja:

  [ Timmermans veroordeelt de stelling van de Turkse premier Erdogan dat Israël zich in de Gazastrook schuldig maakt aan etnische zuiveringen. In de Tweede Kamer zei Timmermans dat hij afstand neemt van die uitlatingen. ]

  Waarom deed hij dat? :

  [ De VVD had hem dat gevraagd. Timmermans zei daarop dat iedereen geraakt is door de beelden uit Gaza en dat hij begrijpt dat er soms emotioneel wordt gereageerd. “Maar natuurlijk neem ik hier afstand van.”]

  http://nos.nl/artikel/442950-timmermans-hekelt-erdogan.html

  Als ik Turkije was zou ik zeggen steek die Patriot-afweerdingen maar lekker in je hol Nederland, maar ja, dat wil de VVD nou weer wel hè, mevrouw de excellentie Jeanine Hennis-Plasschaert wil haar speelgoed graag uitlenen.

 2. In ieder geval is hij beter voorbereid op zijn takken dan zijn voorganger.

  Het is niet leuk dat Job Cohen gedemonteerd werd naar de wens van VVD, maar in dezen ben ik zeker heeft Timmermans de hulp van sommige ideologen gehad. Wat wil je – jonge mensen willen graag regeren, maakt niet uit op welke prijs.

  De vraag is hoe ver gaat hij compromissen sluiten met de VVD en hoe ver gaan ze met de neoliberale afbraak beleid.

 3. Deze “held” kan echter zo slecht tegen kritiek dat hij afgelopen week zijn facebook account heeft verwijderd.

 4. Dit is toch de gene die zijn verkiezingscampagne heeft laten mee financieeren door die corrupte vvder die raadslid was in roermond .Die zo nodig een vriendje aan een burgemeesters jobje wilde helpen .Ja fijne vrienden ,dus dat beloofd

Reacties zijn gesloten.