Hero Brinkman is moe

brinkmanDat De Pers columnist Peter Middendorp een zwak heeft voor PVV’er Hero Brinkman dat is inmiddels bekend. Ik heb trouwens helemaal geen zwak voor Brinkman, als er 1 PVV’er is waar ik misschien wel iets wat lijkt op een zwak voor heb is het wel Richard de Mos. Dit wegens zijn Merijntje Gijzen-achtige naieve kijk op…. ja alles eigenlijk. Hij is 1 van de weinige PVV’ers die ik er niet van verdenk bewust dit mooie land te willen vernielen. Bij Richard de Mos is het enkelt stupiditeit.

Enfin, Brinkman is misschien moe, ik ben ook moe. Ik heb na 9 juni al meegedeeld niet meer op ALLES te gaan reageren en dat doe ik dan ook niet. Ik heb zelfs niet gereageerd op Brinkmans nutteloze onzin plan om een Nederlandse vlag op te hangen in het NL parlement. Dit op de dag dat ie te horen kreeg dat ie zich “koest moest houden”. Waar ik wel op gereageerd heb trouwens maar dit terzijde. Toch wil moeheid niet zeggen dat er niks gebeurt en al helemaal niet dat er niks gaat gebeuren. Ik heb voor deze site een actielijst van 31 punten en die ga ik allemaal uitvoeren. Je zult hem niet meer terug herkennen. Ik moet ook nog mijn stukje over Ronny Naftaniel van het CIDI een beetje aanpassen. Nu is het volgens hem nog “totale kletskoek” maar ik hoef het echt maar een klein beetje te veranderen en dan is echt het zo waar als u daar zit en als ik hier zit.

Daarnaast vindt er op diverse manieren op de achtergrond nog van alles plaats waarover ik op dit moment me om strategische redenen niet kan uitlaten. Maar het zou wel eens tot een schandaaltje en de nodige problemen (inclusief kamerzetelwisseltje) bij de PVV kunnen gaan leiden. Lange inleiding, waarvoor excuses, maar hier het columpje van Peter Middendorp over dat Brinkman moe is en zo verschijnt er toch iets nieuws vandaag op deze site.

5 gedachten over “Hero Brinkman is moe”

  1. Bij Richard de Mos is het enkelt stupiditeit.

    Zouden de arme kindertjes die bij hem in de klas hebben gezeten schadevergoeding en/of smartegeld kunnen eisen?

  2. Hero Brinkman is wel een kandidaat voor de Nederlandpraatpoep prijs (Rol WC papier en standaardverpakking Norit)Die man moet verhuizen naar Noord-Limburg en aspergesteker worden. Grijze Elviskloon 😥

Reacties zijn gesloten.